Tárhely

Ha online térre van szükséged

Indítsd el weboldaladat villámgyorsan! Hisz kedvenc honlapmotorodat egyetlen repüléssel telepítheted tárhelyeinkre, legyen az WordPress, Drupal vagy Joomla. Tárhely csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy biztosan megtaláld a leginkább hozzád illőt. Ahogy szuperhősök sem léteznek szupererő nélkül, úgy egy weboldal sem tud domain nélkül. Különleges képességeink pedig lehetővé teszik, hogy ezt ingyen adjuk Neked. Tehát, ha nálunk foglalod le tárhelyedet, a domain regisztrációd a Sybell ajándéka lesz. Így a legrettegettebb gonosztevőktől sem kell tartanod! Hiszen Sybell szuperhőseink rendkívüli védelmezési képességgel rendelkeznek, így tárhelyed mindig biztonságban lesz.

MIÉRT VÁLASZD

Fantasztikus tárhelyeinket

Őrszem képesség Szuperhőseink mindvégig figyelnek arra, hogy tárhelyed ne álljon le. 15 nappal a lejárat előtt értesítést küldenek e-mailben és SMS-ben.

Őrszem képesség Szuperhőseink mindvégig figyelnek arra, hogy tárhelyed ne álljon le. 15 nappal a lejárat előtt értesítést küldenek e-mailben és SMS-ben.

Szupererő próba 14 napig ingyen teheted próbára tárhelyeink és szuperhőseink képességeit, kötelezettségek nélkül.

Szupererő próba14 napig ingyen teheted próbára tárhelyeink és szuperhőseink képességeit, kötelezettségek nélkül.

Biztonságos repülés Szuperképességeinkkel veszélyek nélkül és kiesésmentesen átrepítjük weboldalaidat és e-mail fiókjaidat bázisunkra.

Biztonságos repülésSzuperképességeinkkel veszélyek nélkül és kiesésmentesen átrepítjük weboldalaidat és e-mail fiókjaidat bázisunkra.

Telefonos segítség Szuperhőseink tudásuk legjavát bevetve segítenek bármilyen tárhely vagy domain kérdésben. Hívd a Sybell hősöket szolgálati időben!

Telefonos segítségSzuperhőseink tudásuk legjavát bevetve segítenek bármilyen tárhely vagy domain kérdésben. Hívd a Sybell hősöket szolgálati időben!

Tárhelyeink szuperképességei

Webtárhely csomagjaink

Hobbi szuperhős webtárhely csomag

Hobbi szuperhős webtárhely csomag

2.000 MBweb és e-mail tárhely
2.000 MB / 10 dbe-mail tárhely és darabszám
Ajándék domainingyenesen a tárhelyhez
 További részletek »
Éves díja: 8.890+ Áfa (bruttó 11.290 Ft)
Megrendelem »
Bajnok szuperhős webtárhely csomag Legnépszerűbb

Bajnok szuperhős webtárhely csomag

28.000 MBwebtárhely méret
28.000 MB / 80 dbe-mail tárhely és darabszám
Ajándék domainingyenesen a tárhelyhez
 További részletek »
Éves díja: 37.890+ Áfa (bruttó 48.120 Ft)
Megrendelem »
Nagymenő szuperhős webtárhely csomag

Nagymenő szuperhős webtárhely csomag

160.000 MBwebtárhely méret
160.000 MB / 160 dbe-mail tárhely és darabszám
Ajándék domainingyenesen a tárhelyhez
 További részletek »
Éves díja: 78.890+ Áfa (bruttó 100.190 Ft)
Megrendelem »

Segítünk a választásban

Mérd össze képességeinket részletesen!

További tárhely megoldásaink

Speciális igényekhez

Windows tárhely szolgáltatás

Windows tárhely szolgáltatás

Ha különleges képességű tárhelyre van szükséged, Windows alapú tárhelyeink lehetnek a legjobb megoldások számodra. ASP, ASP.NET futtatási lehetőséggel, Microsoft SQL szerver, Plesk tárhely kezelőfelülettel biztosítjuk neked.

Sybell Supercloud felhőtárhely

Sybell Supercloud felhőtárhely

Győzd le korlátaidat és dolgozz hatékonyan! Hisz szuperképességű szolgáltatásunkkal azonnal a felhőbe repítünk. Azaz mentett adataidat bármikor, bárhonnan, gyorsan és biztonságosan elérheted felhőtárhelyünkben.

Adatmentés és szinkron

Adatmentés és szinkron

S-Drive adatvédelmi megoldásunkat szupererőssé fejlesztettük, így nincs többé adatvesztés, ha ezt a szolgáltatásunkat választod. Rendszerünk minden fontos adatról azonnal és a módosításokat követően is mentést készít, olyan biztonsággal, hogy a legveszélyesebb gonosztevők ellen is védjen.

Viszonteladói tárhely és domain

Viszonteladói tárhely és domain

Ha magas színvonalú tárhely szolgáltatást szeretnél nyújtani ügyfeleidnek, - mely a webfejlesztők, marketing cégek és rendszergazdák kedvence is - akkor viszonteladói tárhely csomagjainkat neked találtuk ki. A tárhely csomagokat egyedileg határozhatod meg testreszabható design és logó elhelyezéssel.

Kiegészítő szolgáltatások

Kiegészítő szolgáltatások

Bővíteni szeretnéd meglévő online tered? Netán több postafiókra lenne szükséged? Vagy átköltöztetnéd hozzánk honlapodat és e-mail fiókodat? Esetleg dedikált IP címet szeretnél? Tekintsd meg különleges kiegészítőinket!

Honlapalkotó megoldások

Honlapalkotó megoldások

Olyan rendszert fejlesztettünk, amivel szuperhősnek érezheted magadat. Azaz elkészítheted saját honlapodat néhány hőstettel, különleges képességek ismerete nélkül. Készítsd el villámgyorsan vállalkozásod weboldalát vagy bemutatkozó oldaladat!


Sybell Times

BLOG A TITKOS PROJEKTEKRŐL, KÜLDETÉSEKRŐL

Miért fontos a tárhely rendszeres biztonsági mentése?

A rendszeres biztonsági mentés legalább annyira nélkülözhetetlen egy weboldal esetén, mint a jelszavas védelem. Nem csak a váratlan rendszerhibák előállása során jelent...

Elolvasom »
Megosztott tárhely vs. VPS-hosting. Mi a különbség?
#IT Tippek

Megosztott tárhely vs. VPS-hosting. Mi a különbség?

Tárhelyet keresünk weboldalunknak, de nem tudunk kiigazodni az interneten fellelhető megannyi szolgáltató ajánlatai között? Először is érdemes eldöntenünk, mely vállalkozásunknak milyen jellegű...

Elolvasom »
Mi az a tárhely sávszélesség és miért fontos vele számolnunk?
#IT Hírek

Mi az a tárhely sávszélesség és miért fontos vele számolnunk?

Tárhelyünk sávszélessége alapján megállapíthatjuk, hogy honlapunk egy hónapban milyen mértékű forgalom lebonyolítására képes és milyen mennyiségű klienst tud egyszerre kiszolgálni. Röviden és...

Elolvasom »

Rólunk mondták

 • 7 éve kötöttünk szerződést és azóta is elégedett ügyfelei vagyunk a Sybell-nek. Mindig pontos, szakmailag felkészült, felelősségteljes hozzáállást tapasztaltunk. Egy cég igazi ereje a bajban domborodik ki igazán. Ezt egy szélsőséges esetben tapasztaltunk meg és azóta is hálásak vagyunk, hogy éjjelt-hétvégét nem sajnálva oldották meg a gondunkat. Külön kiemelnénk, hogy a cégek nagy része elsőre nagyon jól dolgozik, de idővel kisebb-nagyobb problémák miatt kell más szolgáltatót keresni. A Sybell az a kivétel, ahol ez nem történt meg.

  Fórpintér Zoltán, ÜgyvezetőDigitalplus Bt.

 • Nagyon köszönjük odaadó munkájukat. Külön öröm számunkra, hogy mióta Önök kitűnően elvégzik a feladataikat, azóta cégünk számítástechnikai hátterét szinte észre sem lehet venni, holott azelőtt minden nap, minden reggel csak a problémák tornyosultak elénk a kollégák részéről.

  Ma már, több mint 1,5 év együttműködés után nagyon örülünk annak, hogy egymásra találtunk és kölcsönös megelégedéssel gondolhatunk vissza az elmúlt időszakra.

  Szabó Tivadar, ügyvezetőMátra Diagnosztika Kft.

Kérdése van?

Lépjünk kapcsolatba!

Kérj tőlünk visszahívást vagy írj nekünk e-mailt! Kérlek, kattints a legmegfelelőbb lehetőségre.

Kérjen tőlünk visszahívást!

Adja meg nevét és telefonszámát és mi a lehető leghamarabb (hétköznaponként 9:00–17:00-ig) visszahívjuk Önt.


<