Szuperhős tárhely próba igénylés

Próbáld ki szuperhős webtárhely szolgáltatásunkat 14 napig teljesen ingyenesen és teszteld segítő szuperhőseinket!

Tárhely próba igénylésA próba ideje alatt a webtárhely szolgáltatás teljes egészét tesztelheted, lehetőséged van

  • Feltölteni honlapjaidat.
  • Létrehozhatsz e-mail fiókokat.
  • Megismerkedhetsz használatukkal, a webes levelező felülettel és beállításival.
  • Egyszerűen és könnyedén kezelhető cPanel tárhelykezelő felületünket is tesztelheted, beállíthatsz minden apró részletet.

Szuperhőseink által készített kész tervekkel segítséget nyújtunk, hogyan kezdj neki a használatnak, mindezt most ajándékba kapod tőlünk. Ha segítségre van szükséged a használathoz, tudásbázisunkban minden információt megtalálsz, lépésről lépésre leírtuk a teendőket.

Tudásbázisunkat a következő címen éred el: https://tudasbazis.sybell.hu/

Próba tárhely igénylés menete

Megegyezik az éles rendelés menetével, a próba igénylés gombra kattintva oldalunk átdob a rendelési felületre, ahol meg kell add a tárhelyhez rendelni kívánt alapértelmezett ajándék Domain nevet. Ha később úgy döntesz, hogy szeretnéd megrendelni a szolgáltatást, ezt a Domain nevet fogjuk ajándékba regisztrálni neked. A Domain név megadását követően ki kell töltened a szolgáltatás igényléséhez szükséges alap adatokat. Erre azért van szükség, hogyha később szeretnéd élesben használni a próba csomagot, akkor a szükséges információk rendelkezésre álljanak.

Ha kérdésed van tárhely vagy Domain szolgáltatásainkkal kapcsolatban, a „Gyakran Ismételt Kérdések” oldalunkon nézz körül, amit a következő linken találsz https://sybell.hu/tarhely-kerdesek-es-valaszok/.

Ha itt mégsem kapsz választ mindenre, oldalunk jobb alsó sarkában található „Kérj szuperhős segítséget most!” feliratra kattintva, azonnal válaszolunk bármilyen tárhely vagy domainnel kapcsolatos kérdésedre!

Sok sikert kívánunk a próbához! Reméljük tetszeni fog szolgáltatásunk és a rendszer, így hosszútávú küldetésben vehetünk részt együtt!

Fontos tudni!

Próba tárhely esetén az ajándék Domain név regisztrációt nem tudod lepróbálni. De, ha már rendelkezel regisztrált domain névvel azt a próba tárhelyre tudod irányítani és teljes egészében tudod használni a próba időszak alatt is.

Milyen tárhely csomag méret érdekel?

Válogass kínálatunkból és hasonlítsd össze tárhelyeink képességeit

1-6 GB tárhelycsomagok

Ha kis tárhelyre lenne szükséged

Megnézem a tárhelyeket »

17-50 GB tárhelycsomagok

Ha közepes tárhelyre lenne szükséged

Megnézem a tárhelyeket »

 

110-300 GB tárhelycsomagok

Ha nagy tárhelyre lenne szükséged

Megnézem a tárhelyeket »