Szerver

Ha kezedbe vennéd az irányítást

Adatközpontunkban lehetőséged van bérelni dedikált, illetve virtuális szervert vagy elhelyezheted a sajátodat nálunk. Szerverbérlési megoldásunk jó választás lehet ha saját szerverre lenne szükséged, de nem szeretnél nagy összeget fordítani rá. Ekkor csak bérleti díjat kell fizetned, ami tartalmaz minden működésből eredő költséget és a hardver meghibásodás díját is.

AZ OKOK AMIÉRT ÉRDEMES VÁLASZTANOD

Szuper szervereinket

Villámgyors küldetésmegoldások Virtuális szerverbérlést a megrendelés és díjfizetést követően azonnal, dedikált szerver bérlést 24 órán belül biztosítunk.

Villámgyors küldetésmegoldásokVirtuális szerverbérlést a megrendelés és díjfizetést követően azonnal, dedikált szerver bérlést 24 órán belül biztosítunk.

0-24-es védelem, költséghatékonyság Kezdeti beruházási költség és hűségidő nélkül. GDPR kompatibilis magyarországi adatközpontban biztosítjuk a szolgáltatást. 0-24 órás biztonsági szolgálat és felügyelet.

0-24-es védelem, költséghatékonyságKezdeti beruházási költség és hűségidő nélkül. GDPR kompatibilis magyarországi adatközpontban biztosítjuk a szolgáltatást. 0-24 órás biztonsági szolgálat és felügyelet.

Folyamatos működés Meghibásodás esetén azonnal csere szervert bocsátunk rendelkezésedre. Alkatrész meghibásodás esetén saját raktárunkból biztosítjuk az alkatrész pótlását.

Folyamatos működésMeghibásodás esetén azonnal csere szervert bocsátunk rendelkezésedre. Alkatrész meghibásodás esetén saját raktárunkból biztosítjuk az alkatrész pótlását.

Veszélymentes szolgáltatás Saját tulajdonú HP vagy DELL szervereinket magyarországi szerverparkban elhelyezve üzemeltetjük.

Veszélymentes szolgáltatásSaját tulajdonú HP vagy DELL szervereinket magyarországi szerverparkban elhelyezve üzemeltetjük.

Szerver szolgáltatásaink

Virtuális szerverbérlés

1 - 8 db processzormag(Intel Xeon E5-2630v3)
1- 32 GB DDR4RegECC memória
20 – 430 GB tárhely(Intel DC RAID10 SSD)
 További részletek »
Havi díja: 2.580+ Áfa - tól (bruttó 3.277 Ft)
Csomagok »

Dedikált szerverbérlés

4 – 24 dbprocesszormag
4 -192 GB DDR4RegECC memória
2 -16 db (1 - 200 TB) háttértároló
  
Havi díja: 22.900+ Áfa - tól (bruttó 29.083 Ft)
Ajánlatot kérek »

Szerver
hosting

Garantált 1Git/snemzetközi és belföldi internet kapcsolat
2U rack szekrény hely vagy salgó polc
Redundáns áramellátás
  
Havi díja: 17.900+ Áfa - tól (bruttó 22.733 Ft)
Ajánlatot kérek »

Kérd menedzselve

Rendszergazdai segítséggel is igényelhető

További szerver megoldásaink

Speciális igényekhez

Tűzfal megoldások

Tűzfal megoldások

Hardveres tűzfal megoldásainkkal nagyobb biztonsági szintet érhetsz el rendszereid védelme érdekében. Akár saját,- vagy bérelt szerveredet helyezed el nálunk, hardveres tűzfal megoldásunkkal biztonságban tudhatod a gonosztevőktől.

Napi adatmentés

Napi adatmentés

Adatmentési megoldásainkkal meghibásodás esetén is biztonságban tudhatod szerveredet, legyen szó bármilyen operációs rendszerről. A Sybell szuperhősei egyedi és jól bevált terveket dolgoztak ki a rendszerek mentésére, amit éjjel-nappal felügyelnek.

VPN szolgáltatások

VPN szolgáltatások

VPN szolgáltatásunk megoldja, hogy az adatközpontban lévő szerveredet úgy tudd használni, mintha fizikailag az irodádban lenne. Mindezt biztonságosan, titkosított csatornán keresztül, így semmilyen információt nem kaparinthatnak meg az ellenségek.

Monitorozási lehetőség

Monitorozási lehetőség

A szervereket folyamatosan, éjjel-nappal figyeljük, monitorozzuk. Bármilyen hiba esetén azonnal értesítést küldünk SMS-ben és e-mailben. Kifinomult rendszerünk képes az összes szerver erőforrást és szolgáltatást monitorozni, így a terheléseket és a szolgáltatás hibákat azonnal észleljük.

0-24 órás védelem

0-24 órás védelem

A 24 órás műszaki és operátori felügyelet bármilyen hiba esetén azonnal intézkedik. Adatközpontunkban Diesel aggregátorral biztosítjuk a redundáns és a szünetmentes áramellátást. Redundáns légkondicionálással biztosítjuk a megfelelő egyenletes hőmérsékletet a szerverek üzemeltetéséhez.

Konfigurálási lehetőségek

Konfigurálási lehetőségek

Szükség esetén szervered erőforrását rugalmasan, bármikor bővítheted vagy csökkentheted. A szerver paraméterek változtatása nem jár több órás vagy napos leállással, az erőforrások módosításához csak egy szerver újraindítás szükséges.


Sybell Times

BLOG A TITKOS PROJEKTEKRŐL, KÜLDETÉSEKRŐL

Miért fontos a tárhely rendszeres biztonsági mentése?

A rendszeres biztonsági mentés legalább annyira nélkülözhetetlen egy weboldal esetén, mint a jelszavas védelem. Nem csak a váratlan rendszerhibák előállása során jelent...

Elolvasom »
Megosztott tárhely vs. VPS-hosting. Mi a különbség?
#IT Tippek

Megosztott tárhely vs. VPS-hosting. Mi a különbség?

Tárhelyet keresünk weboldalunknak, de nem tudunk kiigazodni az interneten fellelhető megannyi szolgáltató ajánlatai között? Először is érdemes eldöntenünk, mely vállalkozásunknak milyen jellegű...

Elolvasom »
Mi az a tárhely sávszélesség és miért fontos vele számolnunk?
#IT Hírek

Mi az a tárhely sávszélesség és miért fontos vele számolnunk?

Tárhelyünk sávszélessége alapján megállapíthatjuk, hogy honlapunk egy hónapban milyen mértékű forgalom lebonyolítására képes és milyen mennyiségű klienst tud egyszerre kiszolgálni. Röviden és...

Elolvasom »

Rólunk mondták

  • 7 éve kötöttünk szerződést és azóta is elégedett ügyfelei vagyunk a Sybell-nek. Mindig pontos, szakmailag felkészült, felelősségteljes hozzáállást tapasztaltunk. Egy cég igazi ereje a bajban domborodik ki igazán. Ezt egy szélsőséges esetben tapasztaltunk meg és azóta is hálásak vagyunk, hogy éjjelt-hétvégét nem sajnálva oldották meg a gondunkat. Külön kiemelnénk, hogy a cégek nagy része elsőre nagyon jól dolgozik, de idővel kisebb-nagyobb problémák miatt kell más szolgáltatót keresni. A Sybell az a kivétel, ahol ez nem történt meg.

    Fórpintér Zoltán, ÜgyvezetőDigitalplus Bt.

  • Nagyon köszönjük odaadó munkájukat. Külön öröm számunkra, hogy mióta Önök kitűnően elvégzik a feladataikat, azóta cégünk számítástechnikai hátterét szinte észre sem lehet venni, holott azelőtt minden nap, minden reggel csak a problémák tornyosultak elénk a kollégák részéről.

    Ma már, több mint 1,5 év együttműködés után nagyon örülünk annak, hogy egymásra találtunk és kölcsönös megelégedéssel gondolhatunk vissza az elmúlt időszakra.

    Szabó Tivadar, ügyvezetőMátra Diagnosztika Kft.

Kérdése van?

Lépjünk kapcsolatba!

Kérj tőlünk visszahívást vagy írj nekünk e-mailt! Kérlek, kattints a legmegfelelőbb lehetőségre.

Kérjen tőlünk visszahívást!

Adja meg nevét és telefonszámát és mi a lehető leghamarabb (hétköznaponként 9:00–17:00-ig) visszahívjuk Önt.


<