Adatközpontunkban lehetőséged van bérelni dedikált, illetve virtuális szervert vagy elhelyezheted a sajátodat nálunk. Szerverbérlési megoldásunk jó választás lehet ha saját szerverre lenne szükséged, de nem szeretnél nagy összeget fordítani rá. Ekkor csak bérleti díjat kell fizetned, ami tartalmaz minden működésből eredő költséget és a hardver meghibásodás díját is.

AZ OKOK AMIÉRT ÉRDEMES VÁLASZTANOD

Szuper szervereinket

Villámgyors küldetésmegoldások Virtuális szerverbérlést a megrendelés és díjfizetést követően azonnal, dedikált szerver bérlést 24 órán belül biztosítunk.

Villámgyors küldetésmegoldásokVirtuális szerverbérlést a megrendelés és díjfizetést követően azonnal, dedikált szerver bérlést 24 órán belül biztosítunk.

0-24-es védelem, költséghatékonyság Kezdeti beruházási költség és hűségidő nélkül. GDPR kompatibilis magyarországi adatközpontban biztosítjuk a szolgáltatást. 0-24 órás biztonsági szolgálat és felügyelet.

0-24-es védelem, költséghatékonyságKezdeti beruházási költség és hűségidő nélkül. GDPR kompatibilis magyarországi adatközpontban biztosítjuk a szolgáltatást. 0-24 órás biztonsági szolgálat és felügyelet.

Folyamatos működés Meghibásodás esetén azonnal csere szervert bocsátunk rendelkezésedre. Alkatrész meghibásodás esetén saját raktárunkból biztosítjuk az alkatrész pótlását.

Folyamatos működésMeghibásodás esetén azonnal csere szervert bocsátunk rendelkezésedre. Alkatrész meghibásodás esetén saját raktárunkból biztosítjuk az alkatrész pótlását.

Veszélymentes szolgáltatás Saját tulajdonú HP vagy DELL szervereinket magyarországi szerverparkban elhelyezve üzemeltetjük.

Veszélymentes szolgáltatásSaját tulajdonú HP vagy DELL szervereinket magyarországi szerverparkban elhelyezve üzemeltetjük.

Szerver szolgáltatásaink

Virtuális
szerverbérlés

1 - 8 db processzormag(Intel Xeon E5-2630v3)
1- 32 GB DDR4RegECC memória
20 – 430 GB tárhely(Intel DC RAID10 SSD)
  További részletek »
Havi díja: 3.980 + Áfa - tól (bruttó 5.055 Ft)
Csomagok »

Menedzselt
virtuális szerver

3 - 20 db processzormag(Intel Xeon E5 processzor)
2- 20 GB DDR4RegECC memória
30 – 500 GB tárhely(SAS RAID10 SSD)
  További részletek »
Havi díja: 16.890 + Áfa - tól (bruttó 21.450 Ft)
Csomagok »

Dedikált
szerverbérlés

4 – 24 dbprocesszormag
4 -192 GB DDR4RegECC memória
2 -16 db (1 - 200 TB)háttértároló
   
Havi díja: 17.900 + Áfa - tól (bruttó 22.733 Ft)
Ajánlatot kérek »

Kérd menedzselve

Rendszergazdai segítséggel is igényelhető

További szerver megoldásaink

Speciális igényekhez

Tűzfal megoldások

Tűzfal megoldások

Hardveres tűzfal megoldásainkkal nagyobb biztonsági szintet érhetsz el rendszereid védelme érdekében. Akár saját,- vagy bérelt szerveredet helyezed el nálunk, hardveres tűzfal megoldásunkkal biztonságban tudhatod a gonosztevőktől.

Napi adatmentés

Napi adatmentés

Adatmentési megoldásainkkal meghibásodás esetén is biztonságban tudhatod szerveredet, legyen szó bármilyen operációs rendszerről. A Sybell szuperhősei egyedi és jól bevált terveket dolgoztak ki a rendszerek mentésére, amit éjjel-nappal felügyelnek.

VPN szolgáltatások

VPN szolgáltatások

VPN szolgáltatásunk megoldja, hogy az adatközpontban lévő szerveredet úgy tudd használni, mintha fizikailag az irodádban lenne. Mindezt biztonságosan, titkosított csatornán keresztül, így semmilyen információt nem kaparinthatnak meg az ellenségek.

Monitorozási lehetőség

Monitorozási lehetőség

A szervereket folyamatosan, éjjel-nappal figyeljük, monitorozzuk. Bármilyen hiba esetén azonnal értesítést küldünk SMS-ben és e-mailben. Kifinomult rendszerünk képes az összes szerver erőforrást és szolgáltatást monitorozni, így a terheléseket és a szolgáltatás hibákat azonnal észleljük.

0-24 órás védelem

0-24 órás védelem

A 24 órás műszaki és operátori felügyelet bármilyen hiba esetén azonnal intézkedik. Adatközpontunkban Diesel aggregátorral biztosítjuk a redundáns és a szünetmentes áramellátást. Redundáns légkondicionálással biztosítjuk a megfelelő egyenletes hőmérsékletet a szerverek üzemeltetéséhez.

Konfigurálási lehetőségek

Konfigurálási lehetőségek

Szükség esetén szervered erőforrását rugalmasan, bármikor bővítheted vagy csökkentheted. A szerver paraméterek változtatása nem jár több órás vagy napos leállással, az erőforrások módosításához csak egy szerver újraindítás szükséges.

Szerver értékesítés

Válogass szerver kínálatunkból

Sybell Times

Blog a titkos projektekről, küldetésekről

Sybell prémium hardver erőforrás – 1. rész Tárhely

Sybell prémium hardver erőforrás – 1. rész

Januártól elérhetővé vált, a hazai piacon egyedülállóként, hihetetlen sebességű, prémium szerverünk, melyet Sybell tárhely szolgáltatásodhoz kérhetsz. Kétrészes cikksorozatunk első részében azt fogjuk...

Elolvasom »
A linképítés hatalma: ezért fontosak a honlapodra mutató hivatkozások #Keresőoptimalizálás

A linképítés hatalma: ezért fontosak a honlapodra mutató hivatkozások

Egy weboldal sikere sok dolgon múlhat, ám az egyik legfontosabb ezek közül a keresőoptimalizálás. A jó SEO egyik alapköve pedig nem más,...

Elolvasom »
Ismerd meg a Rank Math SEO PRO-t! – 2. rész #Weboldal

Ismerd meg a Rank Math SEO PRO-t! – 2. rész

A Rank Math SEO-ról szóló cikksorozatunk 2. részében mélyebb pillantást fogunk vetni ennek a pluginnak a funkcióira, valamint a bővítmény telepítésére és...

Elolvasom »
Még több blogbejegyzés »

Rólunk mondták

 • Szerver építés és beüzemeléskor észre sem vettük a váltást, amely nagyon megkönnyítette a munkánkat. Egy hétvége alatt megtörtént a teljes szerver váltás adatparki elhelyezéssel együtt. Azóta az üzemeltetés is zökkenőmentesen folyik, szervereinket nem volt tapasztalható semmilyen probléma. Folyamatos rendelkezésre állás, számukra ismeretlen terület (CAD-es felületek és szerverek) menedzselése, jó problémamegoldó készség, biztos informatikai támpont.

  Petőcz András, ügyvezetőTÉRVÁZ Kft.

 • Egy nemzetközi cég esetében fontos az angol kommunikáció, jó hogy a Sybell egyre több angolul beszélő rendszergazdát alkalmaz. A Sybellnek nem probléma a vidéki kiszállás sem, hiába költöztettük le a cégünket Budapestről Szegedre, még mindig maximálisan ellátják a feladatukat. A Sybell felügyeli a szerverünket, ami folyamatosan megy, még sosem kapott be egy vírust sem, folyamatos a szerver otthoni elérése is.

  Edit Hadháziné Kozák, Office ManagerNewpark Drilling Fluids Pannonia Kft.

 • 7 éve kötöttünk szerződést és azóta is elégedett ügyfelei vagyunk a Sybell-nek. Mindig pontos, szakmailag felkészült, felelősségteljes hozzáállást tapasztaltunk. Egy cég igazi ereje a bajban domborodik ki igazán. Ezt egy szélsőséges esetben tapasztaltunk meg és azóta is hálásak vagyunk, hogy éjjelt-hétvégét nem sajnálva oldották meg a gondunkat. Külön kiemelnénk, hogy a cégek nagy része elsőre nagyon jól dolgozik, de idővel kisebb-nagyobb problémák miatt kell más szolgáltatót keresni. A Sybell az a kivétel, ahol ez nem történt meg.

  Fórpintér Zoltán, ÜgyvezetőDigitalplus Bt.

 • Az eddigi közös munka maximális elégedettséggel tölt el minket. Megfelelő döntést hoztunk, amikor a Sybell Informatika Kft-t választottuk. Minden helyzetben gyorsan reagálnak, szakmai hozzáértésük megkérdőjelezhetetlen és mindemellett ügyfélorientált gondolkodásmód jellemzi őket. A legjobb példa erre, hogy személyes jelenlétet igénylő súlyos probléma esetén, Szilvágyi Ferenc azonnal reagált, éjszakába nyúlóan dolgozott és sikerült minden adatot megmentenie a szerverünkről.
  Amióta ők üzemeltetik a szerverünket, azóta teljes biztonságban van minden adatunk, bármilyen kéréssel és kérdéssel nyugodtan fordulhatunk hozzájuk.

  Teknyős Róbert, ProgramozóWellis Magyarország Zrt.

Kérdése van?

Lépjünk kapcsolatba!

Kérj tőlünk visszahívást vagy írj nekünk e-mailt! Kérlek, kattints a legmegfelelőbb lehetőségre.