Weboldal hipergyorsítás

Kapcsold weboldalad hipersebességre, próbáld ki teljesen kötelezettségmentesen a Sybell szupergyors tárhelyeit!

weboldalad lassú és emiatt látogatókat, megrendelőket vesztesz?

webáruházad akadozik, ügyfeleid inkább a konkurenciánál vásárolnak?

Bosszant, hogy 5-10 másodpercig vagy ennél is több ideig csak tölt és tölt weboldalad vagy webáruházad?

Van megoldás! Változtass most azonnal!

 

Kérd a Sybell szuperhősök segítségét INGYENESEN és kötelezettségmentesen, akik azonnal átrepítik weboldalad vagy webáruházad régi lassú szolgáltatódtól Sybell hipergyors tárhelyre, amin tesztelheted a szolgáltatásunkat 14 napig teljesen INGYENESEN!

Nézd meg saját szemeddel, hogy nálunk mennyivel gyorsabb webshopod vagy weboldalad.

Ezzel az ajánlattal semmit sem veszíthetsz, hiszen mi INGYENESEN elvégezzük a költöztetést és a 14 napos próbaidőszak ideje alatt tesztelheted a szolgáltatást.

A tesztet nálunk úgy tudod futtatni, hogy az éles weboldalad vagy webáruházad működését nem befolyásolja! Egy teszt Domain nevet biztosítunk számodra.

Kért most azonnal az INGYENES tárhely költöztetést és az INGYENES 14 napos tárhely próbát!

 

Most eláruljuk neked a szupertitkos fegyverünk összetevőit, hogy miért gyorsabb a Sybell tárhely mint más szolgáltatók tárhelye!

rendszeredhez biztosítjuk a Cache bővítményt ennek beállításával, elérheted a szerverünkön működő Webeszerver funkcióit és a szerver oldali gyorsítótár funkciót.

Szerver oldali gyorsítótár
A LiteSpeed Cache közevetlen kommunikál a webszerverrel és a dinamikusan létrehozott webtartalmakról statikus másolatot készít és tárolja mindezt a tárhelyen.
Ezáltal gyorsabb az oldalak elérése, mert statikus tartalmat tölt be a webszerver.

CSS, JavaScript vagy HTML kód tömörítés
A Cache megoldás eltávolítja a CSS, JavaScript vagy HTML kódokban lévő felesleges és üres sorokat, felesleges karaktereket és kommenteket. Ezáltal csökkentve a forráskód méretét, ezáltal gyorsabb betöltődési időt eredményezhet. Miután csökkenti a forráskód méretét, ezáltal a hálózati adatforgalom is csökken.

CSS és JavaScript kódok egyesítése
A Cache megoldás képes egyesíteni több JavaScript vagy CSS kódot, ezáltal csökkentve a böngésző által nyitott kérések számát, illetve eltávolítja az ismétlődő kódokat, így ezek együttesen gyorsítják a weboldalak betöltődési sebességét.

HTTP/2 – a gyors betöltődésért
A LiteSpeed webszerver támogatja a HTTP/2 protokollt.
A HTTP/2 protokoll jelentősen gyorsítja a weboldal betöltődési idejét, mivel a weboldalon megtalálható képek, CSS, JavaScript és egyéb állományokat nem egymás után, hanem egyidőben juttatja el a böngészőnek, így szintén gyorsítva a weboldal betöltődési idejét.

HTTP/3 – a hipergyors betöltődési időért
A HTTP/3 a jelenleg elérhető legújabb technológia webes tartalmak kiszolgálásához használt protokollok tekintetében. A Google által kifejlesztett QUIC (Quick UDP Internet Connections) protokollt tartalmazza, amit a Google már évek óta használ saját rendszereiben.
A technológia újabb, mint a HTTP/2, a különbség, hogy ez a protokoll már nem TCP-t hanem UDP protokollt használ a kommunikáció során, ami egy sokkal gyorsabb protokoll mint a TCP, továbbá TLS 1.3 titkosítást is már magában foglalj ez a megoldás.

A Sybell tárhelyein elérhető ez az új technológia is!

Teszteld le, hogy a Te szolgáltatód támogatja-e a HTTP/3-at!
Teszt futtatása: https://http3check.net/

Képoptimalizálás
Tömöríti a weboldalra feltöltött képek méretét, ezáltal csökkentve a weboldalak méretét a betöltődési idő javítása érdekében.

Adatbázis optimalizálás
Felgyorsítja az adatbázis lekérdezéseket azáltal, hogy csökkenti és optimalizálja az adatbázist. Támogatja a Redis objektum gyorsítótárat, ez a megoldás a gyakran használt adatbázis lekérdezések eredményeit letárolja, így csökkentve az újbóli lekérdezések idejét, gyorsabb elérést biztosít.

 

Ha szeretnéd Te is használni a fent leírt technikai megoldásokat és újításokat a saját weboldalad vagy webáruházad esetén. Próbáld ki kötelezettségmentesen a Sybell tárhely szolgáltatást, kérd azonnal a költöztetést és a próbát.

INGYENES költöztetést és 14 napos próba tárhely igénylés menete.

1. lépés
Igényeld meg a Sybell Power migration szolgáltatást, ami teljesen INGYENES nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Tárhely igényléshez kattints ide!

2. lépés
Az igénylés során elkérjük tőled a WordPress Adminisztrációs felület hozzáférését, ha cPanel tárhelyen üzemel most is a szolgáltatásod, akkor a cPanel hozzáférésre is szükségünk lesz.

3. lépés
Elvégezzük a költöztetést és a szükséges gyorsítási beállításokat, majd elküldjük neked a linket amin elérheted a nálunk működő weboldalad.
A költöztetés nem befolyásolja az éles oldalad működését!

4.lépés
Ha tetszik a szolgáltatás és szeretnéd véglegesíteni jelezd ügyfélszolgálatunkon és kérd a tárhely véglegesítést. A véglegesítéskor ki fogjuk állítani a tárhely szolgáltatás díjáról a díjbekérőt, majd a díjfizetést követően egyeztetünk veled az éles oldal költöztetés időpontjáról. Elvégezzük újra az éles oldal költöztetését és átirányítását az új Sybell tárhelyre, ezt követően már évezheted a Sybell tárhely nyújtotta előnyöket.

 

Alábbi elemzésekben megmutatjuk, hogy ügyfeleink weboldala vagy webáruháza mennyivel lett gyorsabb Sybell tárhelyre költözés után!

A számok magukért beszélnek! 🙂

napelemparkfenntarto.hu - sebesség teszt eredmények Részletek »

A régi szolgáltató tárhelyén az oldal betöltődési sebessége 9,25 másodperc.
Illetve csináltunk teszteket GTMetrix, Pingdom, Pingdom Website Speed Test-el is.

A költöztetést követően Sybell tárhelyen a betöltődési sebesség 0,675 másodpercre csökkent.

densza.hu - sebesség teszt eredmények Részletek »

finomfalatokcsepel.hu - sebesség teszt eredmények Részletek »

ikonszappan.hu - sebesség teszt eredmények Részletek »

nivo1.hu - sebesség teszt eredmények Részletek »