Rólunk

Olyan hosting szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára, amely nyugalmat, élményt és kényelmet biztosít számukra, amelyet élvezettel vehetnek igénybe. Minden informatikai terhet leveszünk a vállukról, azért, hogy kizárólag saját üzletükre, vállalkozásukra tudjanak fókuszálni. Hogy ez gördülékenyen megvalósulhasson nagy figyelmet fordítunk a folyamatos szakmai felkészültségünkre és a hosszú távú költséghatékonyságra.

Célunk, hogy átformáljuk a hazai kis- és középvállalatok informatikával kapcsolatos negatív szemléletmódját, illetve, hogy 50 000 magyar vállalkozást segítsünk abban, hogy biztonságos és megbízható hosting szolgáltatást biztosítsunk számukra.

Sybell értékek

  • Segítőkészség

Imádjuk, amit csinálunk! Szeretünk segíteni és megoldást találni minden informatikai problémára. Számunkra nincs lehetetlen küldetés!

  • Őszinteség, kétirányú kommunikáció

Hiszünk abban, hogy az őszinteség, a nyíltság és a tisztesség a bizalom alapjai. Kölcsönösen előnyös kapcsolatokat építünk ügyfeleinkkel, munkatársainkkal és beszállítóinkkal egyaránt.

  • Megbízhatóság

Mindig számíthatnak ránk ügyfeleink, munkatársaink, beszállítóink.

  • Szavahihetőség

Csak azt ígérjük, amit be is tudunk tartani. Kötelességünknek tekintjük az ígéreteink betartását.

  • Innovatív attitűd

Szeretjük az újításokat, változásokat, a folyamatos fejlődést, fejlesztést, hatékonyságnövelést.

  • Elkötelezettség

Munkáink, projektjeink mellett maximálisan elkötelezettek vagyunk. Nem ijedünk meg, ha problémákba ütközünk. A kitűzött céljainkat minden esetben megvalósítjuk.

  • Felelősség

Hiszünk az általunk nyújtott megoldásaink minőségében, így teljes mértékben felelősséget vállalunk a munkánkért.

Sybell story

Alapítónk, Szilvágyi Ferenc története

Minden a Commodore-ral kezdődött

Az informatika már gyerekkorom óta vonzott – na jó, akkoriban inkább csak maguk a számítógépek. Édesanyám egy irodában dolgozott, ahol annak idején a jó öreg Commodore 64-et használták. Amikor valamiért kihagytam az óvodát vagy az iskolát és bementem vele a munkahelyére, első utam a géphez vezetett, alig vártam, hogy játszhassak rajta. Már alig emlékszem rá, milyen játék volt rajta, de arra egészen pontosan, hogy még ahhoz is parancsot kellett beírni, hogy elinduljon.

A sorsom tehát már ezekben a korai években megpecsételődött. Idővel az irodai Commodore 64-et felváltották a PC-k, a játékokat a gépek szétszerelése, összerakása és javítása, de a számítógépek iránti rajongásom megmaradt, még ha csak hobbi szinten is.

Pizzától a honlapokig

Annak ellenére, hogy valahol mindig az informatika volt az utam, más területeken is kipróbáltam magam. Voltam pizzasütő, biztosítási ügynök, kötöttem be internetet, dolgoztam térinformatika területén, majd GPS szolgáltatásokkal is foglalkozó cégnél. Itt kerültem közelebbi kapcsolatba a programozással. Eleinte egy kollégám segített, aztán rákaptam a dolog ízére, és magamat kezdtem el képezni. Könyvekből, autodidakta módon tanultam meg a különböző programnyelveket, például a PHP-t vagy a MySQL-t. Innen szinte egyenes út vezetett a honlapkészítésig. Egy gyerekkori barátommal fogtunk össze, ő felelt a grafikáért, én a programozásért.

A mi ügyfeleink mindig számíthatnak majd ránk

Az elkészült honlapokhoz természetesen szükség volt tárhelyszolgáltatásra is, amit akkor még egy külső cégen keresztül biztosítottunk ügyfeleinknek. Itt azonban kifejezetten sok nehézségbe ütköztünk, sokszor adódott probléma a tárhelyekkel. Nem élhettünk vissza a bizalommal. Ilyenkor az ügyfelek minket hívtak, mi pedig próbáltuk elérni a tárhelyet biztosító cégek ügyfélszolgálatait – és általában ezzel volt a legtöbb probléma. Sokszor egyáltalán nem voltak elérhetőek, de olyan is akadt, hogy hozzá nem értő kolléga volt az ügyfélszolgálatos, így hiába sikerült kapcsolatba lépnünk, segíteni már nem tudott. Egy idő után óhatatlanul megfogalmazódott bennünk: mi ezt jobban tudnánk csinálni, ráadásul hihetetlenül leegyszerűsítené a dolgunkat, ha a tárhelyet egyből mi adhatnánk ügyfeleinknek.

Egyszóval adta magát az ötlet, mi pedig nem gondolkoztunk sokat. Amikor megszületett tárhelyszolgáltató cégünk – akkor még SWNet Group néven –, elhatároztuk, hogy a mi ügyfeleink mindig számíthatnak majd ránk. Nagyon jól tudjuk, hogy milyen kétségbeejtő tud lenni, amikor honlapunk leáll és nem tudjuk az okát vagy a megoldást. Sok olyan ügyfelünk van, aki nem ért a tárhelyszolgáltatáshoz, így számára kulcsfontosságú, hogy ha probléma van, azonnal elérjen minket.

Élet a főhadiszálláson