Lehetetlen küldetésnek tűnik bármikor, bárhonnan üzenetet küldened? A Sybell levelező szolgáltatásával könnyedén teljesíthető a feladat. Szupergyors és hatékony tulajdonságainak köszönhetően a kézbesítés gyorsabb, mint a villám. Levelező szolgáltatás megoldásainkat úgy fejlesztettük, hogy minden igényt kielégítsen. Akkor is, ha induló vállalkozásod van és kis költséggel szeretnéd céges levelezésedet bonyolítani, de akkor is, ha már néhány fővel, csapatban dolgoztok. Ha kis-, közép-, vagy nagyvállalati üzleti levelező megoldást keresel VIP levelező szolgáltatásunk lesz az ideális fegyvered. De ha saját domaines e-mail postafiókra van szükséged, azt is rögtön megkaphatod. Járj a többiek előtt egy lépéssel! Szuperhőseink segítenek neked.

AZ OKOK AMIÉRT ÉRDEMES VÁLASZTANOD

levelező szolgáltatásunkat

Szupererő próba 30 napos próbaidőszakot biztosítunk minden levelező szolgáltatáshoz. Ha nem vagy elégedett, nem kell fizetned!

Szupererő próba30 napos próbaidőszakot biztosítunk minden levelező szolgáltatáshoz. Ha nem vagy elégedett, nem kell fizetned!

Megbeszélés emlékeztető Rögzítsd találkozóidat naptáradba. Rendszerünk rögtön beállítja a címeket és jelez, hogy időben indulj el a találkozóra.

Megbeszélés emlékeztetőRögzítsd találkozóidat naptáradba. Rendszerünk rögtön beállítja a címeket és jelez, hogy időben indulj el a találkozóra.

Levelezés szinkronizálás Üzleti levelező szolgáltatásunkkal hatékonyan szinkronizálhatod a névjegyzékedet, naptáradat és az összes leveledet minden eszközödön.

Levelezés szinkronizálásÜzleti levelező szolgáltatásunkkal hatékonyan szinkronizálhatod a névjegyzékedet, naptáradat és az összes leveledet minden eszközödön.

Üzenetjelölés Jelöld meg fontos üzeneteidet. leveleidet feladatként, vagy delegáld le őket közvetlenül a kollégáidnak.

ÜzenetjelölésJelöld meg fontos üzeneteidet. leveleidet feladatként, vagy delegáld le őket közvetlenül a kollégáidnak.

Kiemelt levelezési szolgáltatásaink

Üzleti levelező és office csomagok

VIP szintű
levelezéshez

50GB tárhely méret Postafiókonként
Levél, naptár, címjegyzék szinkronizáció Minden eszközön
Outlook webes verziójaMicrosoft Outlook Web App
  Ajánlatkérés »

Üzleti
levelezéshez

50GB tárhely méret Postafiókonként
SharePoint, Skype vállalati verzióYammer, Microsoft Teams használata
Fájltárolás és fájlmegosztásFelhasználónként 1 TB OneDrive-tárhellyel
  Ajánlatkérés »

Irodai
levelezéshez

50GB tárhely méretPostafiókonként
Office 2016 alkalmazások asztali verzióbanOutlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access
Fájltárolás és fájlmegosztás Felhasználónként 1 TB OneDrive-tárhellyel
  Ajánlatkérés »

További levelezési megoldásaink

E-mail tárhely csomag

E-mail tárhely csomag

Neked ajánljuk, ha saját vagy céges domainnel szeretnél levelezni, de webtárhelyre nincs szükséged. Ha sok postafiókot használsz, nagyméretű a levelezésed és szeretnéd biztonságosan tárolni leveleidet. Több megoldás közül válogathatsz. Nézd meg csomagjainkat.

Hírlevél és SMTP csomagok

Hírlevél és SMTP csomagok

Ha rendszeresen nagy mennyiségű hírlevelet, értesítő üzenetet szeretnél küldeni, használd villámgyors hírlevélküldőnket. Így több ezer, akár milliónyi címzetthez is eljuthatnak leveleid.

Üzleti levelező csomagok

Üzleti levelező csomagok

Szeretnél hatékonyan kommunikálni az online térben? Levelezz könnyedén bármelyik eszközödről, tartsd szinkronban üzeneteidet, találkozóidat és címjegyzékedet. Levelezésedet hazai szerverközpontunkban és saját szervereinken tároljuk, így biztos lehetsz abban, hogy egyetlen adatod sem hagyja el az országhatárt.

E-mail postafiók egyedi e-mail

E-mail postafiók egyedi e-mail

Saját vagy céges domain névvel ellátott, egyedi e-mail postafiókra van szükséged? Az online térben szempillantás alatt elkészítjük neked!

Sybell szupererő postafiók költöztető

Sybell szupererő postafiók költöztető

Használd a Sybell szupererő postafiók költöztető alkalmazásunkat, repítsd át leveleid, hozzánk egy kattintással!

Még több info »

Sybell Times

Blog a titkos projektekről, küldetésekről

Kiberbiztonság és adatvédelem: a hackerek állnak nyerésre? IT Biztonság

Kiberbiztonság és adatvédelem: a hackerek állnak nyerésre?

A számítógépes vírusok és hackertámadások a kilencvenes évek óta nem jelentenek újdonságot. Az elmúlt években azonban olyannyira megugrott az online térben történő...

Elolvasom »
Három kiegészítő, amely segít a biztonságos böngészésben #Webböngésző

Három kiegészítő, amely segít a biztonságos böngészésben

Az internet megannyi érdekes és hasznos tartalom mellett rengeteg veszélyt rejteget. A böngésző az egyik legjobbmegoldás a fertőzött weboldalaknak, rosszindulatú programoknak és...

Elolvasom »
Így indítsd el leghamarabb saját webshopod #Webshop

Így indítsd el leghamarabb saját webshopod

Tény és való, hogy egy új vállalkozás elindítása sosem egyszerű feladat. Egy saját webshop létrehozása az elmúlt években azonban sokkal egyszerűbb feladat...

Elolvasom »
Még több blogbejegyzés »

Rólunk mondták

 • A nemtudásom, tapasztalatlanságom, és persze néha a figyelmetlenségem miatt elég sok segítséget kérő levelet küldtem nektek mostanában a weboldalammal kapcsolatban. Mindegyik levelemre a válaszotok – kivétel nélkül – gyors, pontos és lényegre törő volt. 18 évig dolgoztam külföldön 5-6 * hajókon, így hozzászoktam és ragaszkodom is a top kiszolgáláshoz. Örömmel veszem hogy ez a munkátokban visszatükröződik. Köszönöm!
  További eredményes munkát kívánok Nektek!
  Tibor

  Molnár Tibor

 • Számunkra a verhetetlen ár volt első körben legfontosabb érv a választáskor, majd később derült ki, hogy ehhez páratlan magas szintű ügyfél-orientált és kimagaslóan hatékony problémamegoldási technikai ügyfél-szolgálatot is kapunk.
  Bármilyen problémánk, nehézségünk akadt mindig készséggel álltak a segítésünkre, legyen szó akár egyedi árazásról, akár szolgáltatás érdeklődésről.
  A piacon egyedi árakkal egyedi konstrukciókat kínálnak, amik között böngészve mindenki megtalálhatja a saját számításait.

  Jakab Attila, VállalkozóDCTech Kft.

Kérdése van?

Lépjünk kapcsolatba!

Kérj tőlünk visszahívást vagy írj nekünk e-mailt! Kérlek, kattints a legmegfelelőbb lehetőségre.