Növeld vállalkozásod hatékonyságát Sybell prémium WordPress tárhely szolgáltatással. Szuperképességű rendszereink leveszik válladról WordPress weboldalad frissítésének nehézségeit. Összpontosíts vállalkozásod fejlesztésére és ügyfeleidre, ne pazarold időd és energiád weboldalad karbantartására. WordPress rendszered frissítését automatizált rendszerünk elvégezi helyetted és értesítést küld a sikeres frissítésről így nincs több elvesztegetett idő. Rendszerünk elemzést végez a frissítés elvégzése előtt és amennyiben hibát tapasztal, értesítést küld esetleges frissítési probléma esetén. Ha prémium Sybell WordPress tárhelyet választod, előre telepítve kapod meg WordPress rendszered, így azonnal kezdheted honlapod szerkesztését. Sybell szuperhős csapat küldetése, hogy segítse honlapod zavartalan működését és támogasson téged bármilyen honlapot vagy tárhelyet érintő kérdésben. Ha mellettünk döntesz szuperhős szakértő csapatunk segít WordPress weboldalad egyszerű és gyors költöztetésében, de akár egyszerűbb problémák, hibák feltárásban is támogatunk és segítünk.

Miért válaszd

Menedzselt Prémium WordPress tárhelyeinket

WordPress támogatás és felügyelet Szuperképességű rendszerünk ellenőrzi honlapod betöltődését, esetleges hiba esetén szuperhős csapatunk és te is értesítést kapsz a hibáról, majd a hiba elhárítását szuperhőseink automatikusan elkezdik (munkaidőben) és értesítenek a hiba javításáról.

WordPress támogatás és felügyeletSzuperképességű rendszerünk ellenőrzi honlapod betöltődését, esetleges hiba esetén szuperhős csapatunk és te is értesítést kapsz a hibáról, majd a hiba elhárítását szuperhőseink automatikusan elkezdik (munkaidőben) és értesítenek a hiba javításáról.

Prémium biztonság WordPress oldalakhoz Manapság egyre fontosabba a WordPress rendszerek védelme, hiszen erre specializálódott hackerek és botok folyamatosan próbálják feltörni. Szuperképességű Magyarországon egyedülálló védelmező rendszerünk egyedi megoldásokkal és specializált tartalmi és hálózat biztonsági rendszerekkel alkalmazva védelmezi WordPress weboldalad.

Prémium biztonság WordPress oldalakhozManapság egyre fontosabba a WordPress rendszerek védelme, hiszen erre specializálódott hackerek és botok folyamatosan próbálják feltörni. Szuperképességű Magyarországon egyedülálló védelmező rendszerünk egyedi megoldásokkal és specializált tartalmi és hálózat biztonsági rendszerekkel alkalmazva védelmezi WordPress weboldalad.

Új generációs szerverek WordPress Prémium tárhelyeinket a világ legjobb teljesítményű, leggyorsabb AMD EPYC 4. generációs (4,2Ghz) szerverprocesszorain biztosítjuk és a SATA SSD nél 15x gyorsabb NVMe SSD-ken (28GB/s írási/olvasási sebesség). Szervereinket úgy optimalizáltuk, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák a WordPress weboldalak kiszolgálására.

Új generációs szerverekWordPress Prémium tárhelyeinket a világ legjobb teljesítményű, leggyorsabb AMD EPYC 4. generációs (4,2Ghz) szerverprocesszorain biztosítjuk és a SATA SSD nél 15x gyorsabb NVMe SSD-ken (28GB/s írási/olvasási sebesség). Szervereinket úgy optimalizáltuk, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák a WordPress weboldalak kiszolgálására.

Ajándék WordPress bővítmények Minden WordPress prémium csomag előfizetés mellé ingyenesen biztosítunk prémium WordPress bővítményeket, így több tízezer forint értékű bővítménycsomagot kapsz ajándékba a Sybelltől.

Ajándék WordPress bővítményekMinden WordPress prémium csomag előfizetés mellé ingyenesen biztosítunk prémium WordPress bővítményeket, így több tízezer forint értékű bővítménycsomagot kapsz ajándékba a Sybelltől.

WordPress webtárhely csomagok

Sybell WordPress prémium webtárhely csomagjainkkal biztosítjuk weboldalaid folyamatos és automatikus frissítését, működésének felügyeletét, hibamentes működést, támadások elleni magas szintű védelmet, folyamatos adatmentést és biztonságot. Biztosítjuk, hogy WordPress weboldalad a legjobb WordPress bővítményekkel, eszközökkel és alkalmazásokkal gyorsan és egyszerűen fel tudd építeni.

WordPress Vision webtárhely csomag Legnépszerűbb

WordPress Vision webtárhely csomag

WordPress weboldal menedzselése, frissítése és felügyelete Ideális kisméretű és kis látogatószámú egyszerű céges weboldalak üzemeltetéséhez
5 GB Webtárhely méret
5.000 látogató kiszolgálása /hó
Automatizált WordPress frissítés
Ajándék prémium bővítmények
Sybell szuperhős védelmi rendszer
Prémium hardver AMD EPYC CPU 4. gen (4,2Ghz), DDR5 memória és NVMe SSD (28GB/s)
Ajándék WordPress költöztetés
Havi díja: 16.890 + Áfa (bruttó 21.450 Ft)
1 db WordPress weboldalhoz Megrendelem » Ingyen próba »
WordPress Superstar webtárhely csomag

WordPress Superstar webtárhely csomag

WordPress weboldal menedzselése, frissítése és felügyelete Ideális egy közepes méretű és látogatószámú vagy több kisebb céges weboldal üzemeltetéséhez.
10 GB Webtárhely méret
25e látogató kiszolgálása /hó
Automatizált WordPress frissítés
Ajándék prémium bővítmények
Sybell szuperhős védelmi rendszer
Prémium hardver AMD EPYC CPU 4. gen (4,2Ghz), DDR5 memória és NVMe SSD (28GB/s)
Ajándék WordPress költöztetés
Havi díja: 25.890 + Áfa (bruttó 32.880 Ft)
3 db WordPress weboldalhoz Megrendelem » Ingyen próba »
WordPress Legend webtárhely csomag

WordPress Legend webtárhely csomag

WordPress weboldal menedzselése, frissítése és felügyelete Ideális egy nagyobb forgalmú vagy nagy méretű weboldal, portál üzemeltetéséhez, vagy több közepes forgalmú, méretű weboldalhoz.
20 GB Webtárhely méret
100e látogató kiszolgálása /hó
Automatizált WordPress frissítés
Ajándék prémium bővítmények
Sybell szuperhős védelmi rendszer
Prémium hardver AMD EPYC CPU 4. gen (4,2Ghz), DDR5 memória és NVMe SSD (28GB/s)
Ajándék WordPress költöztetés
Havi díja: 32.890 + Áfa (bruttó 41.770 Ft)
5 db WordPress weboldalhoz Megrendelem » Ingyen próba »

Kérd szakértőnk segítségét

Foglalj online időpontot és kérj bemutatót!

Maximális kényelem

Koncentrálj vállalkozásodra és felejtsd el a weboldallal kapcsolatos kihívásokat

Előre telepített WordPress Tárhelyed előre telepített WordPress rendszerrel biztosítjuk, megrendelés után kezdheted is a munkát, nincs elpazarolt idő a telepítéssel.

Előre telepített WordPressTárhelyed előre telepített WordPress rendszerrel biztosítjuk, megrendelés után kezdheted is a munkát, nincs elpazarolt idő a telepítéssel.

Ingyenes költöztetés Szuperhőseink egy napon belül átrepítik WordPress oldalad jelenlegi szolgáltatódtól, mindezt ingyenesen és amennyiben van arra lehetőség akkor kiesésmentesen.

Ingyenes költöztetésSzuperhőseink egy napon belül átrepítik WordPress oldalad jelenlegi szolgáltatódtól, mindezt ingyenesen és amennyiben van arra lehetőség akkor kiesésmentesen.

Fejlesztői környezet egy kattintással Készíts könnyedén egy kattintással oldaladról teszt környezetet melyen tesztelheted, módosíthatod WordPress weboldalad tartalmát anélkül, hogy az élesben láthatóvá válna.  A módosítások elvégzését követően azonnal élesítheted a változtatásokat.

Fejlesztői környezet egy kattintássalKészíts könnyedén egy kattintással oldaladról teszt környezetet melyen tesztelheted, módosíthatod WordPress weboldalad tartalmát anélkül, hogy az élesben láthatóvá válna. A módosítások elvégzését követően azonnal élesítheted a változtatásokat.

Automatikus frissítés WordPress rendszered frissítését intelligens automatizált rendszerünk elvégezi helyetted és értesítést küld a sikeres frissítésről. Ha a frissítés hibára fut erről értesítést kap a Sybell szuperhős technikus csapata és te is.

Automatikus frissítésWordPress rendszered frissítését intelligens automatizált rendszerünk elvégezi helyetted és értesítést küld a sikeres frissítésről. Ha a frissítés hibára fut erről értesítést kap a Sybell szuperhős technikus csapata és te is.

Menedzselt WordPress tárhely megoldásaink

Gyorsaság és biztonság egyben

WordPress sebesség és teljesítmény javítás

WordPress sebesség és teljesítmény javítás

Sybell WordPress Vision csomagra való átállás után ügyfeleink WordPress weboldalai átlagosan 40%-os sebesség javulást értek el. Sybell WordPress Vision tárhely csomaggal, elképesztő gyorsaságot, elképesztő teljesítmény, eredményt érhetsz el!

Dedikált adatbázis szerver

Dedikált adatbázis szerver

WordPress oldalad adatbázisa különálló WordPressre optimalizált és dedikált adatbázis szerverre kerül. Az AMD EPYC 3. generációs processzorok speciálisan adatbázis műveletek teljesítmény javítására is lettek fejlesztve, ezáltal 40%-al gyorsabban dolgozzák fel az adatbázis művelteket, ami szintén gyorsítja a WordPress oldalak működését.

Automatikus napi biztonsági mentés

Automatikus napi biztonsági mentés

Rendszerünk naponta biztonsági másolatot készít WordPress oldaladról, melyet bármilyen hiba vagy probléma esetén azonnal vissza tudsz állítani pár kattintással kezelőfelültünkön. Mentéseket szerver termünkben található adatmentő szervereinken tároljuk.

Teljes körű WordPress felügyelet és támogatás

Teljes körű WordPress felügyelet és támogatás

Szuperképességű rendszerünk ellenőrzi honlapod betöltődését, esetleges hiba esetén szuperhőseink és te is értesítést kapsz a hibáról, majd a hiba elhárítását automatikusan elkezdjük (munkaidőben) és értesítünk a hiba javításáról.

WordPress optimalizált vállalati szintű védelem

WordPress optimalizált vállalati szintű védelem

Szuperképességű Magyarországon egyedülálló védelmező rendszerünk egyedi megoldásokkal és specializált tartalmi és hálózat biztonsági rendszerekkel alkalmazva védelmezi WordPress weboldalad. Nincs több bosszúság feltört weboldal miatt. Nincs több kiesett idő a működésképtelen webáruház miatt.

Ajándék prémium WordPress bővítmények

Ajándék prémium WordPress bővítmények

Minden WordPress prémium csomag előfizetés mellé ingyenesen biztosítunk prémium WordPress bővítményeket, így több tízezer forint értékű bővítménycsomagot kapsz ajándékba a Sybelltől. Ajándék bővítmények listája, Elementor Pro, GeneratePress Premium, Rank Math SEO PRO, Gravity Forms Pro, All-in-One WP Migration Unlimited Extension.

Költöznél azonnal, de kérdéseid vannak?

Kérj chates segítséget és tedd fel kérdéseid szakértőnknek

WordPress prémium tárhellyel kapcsolatos kérdések és válaszok

Milyen előnyei vannak a WordPress Prémium tárhelynek a többi tárhelyhez képest? Részletek »

Miért van szükségem WordPress prémium webtárhely szolgáltatásra? Részletek »

Hogyan tudok csomagot váltani? Részletek »