Chat with us, powered by LiveChat

Rendszer

Ha nagyüzemben gondolkodsz

Rendszerkarbantartási szolgáltatásunkkal olyan vállalkozásoknak, intézményeknek biztosítunk teljes körű informatikai támogatást és stabil működést, amelyek 3-100 számítógéppel rendelkeznek. Szuperhőseink minden informatikai feladatban segítséget nyújtanak, akár egy új informatikai rendszer kiépítését, vagy a meglévő átalakítását is elvégzik. Szolgáltatásunk tartalmazza az egyedi, cégre szabott üzemeltetési protokoll elkészítését és alkalmazását is. Rendszeres távoli és helyszíni karbantartásokat végzünk. Problémák esetén pár percen belül online, távoli menedzsment szoftverrel segítünk az informatikai kérésekben, problémákban.

AZ OKOK AMIÉRT ÉRDEMES VÁLASZTANOD

Rendszerszintű szolgáltatásainkat

Díjmentes rendszerfelmérés Szuperhőseinkkel a teljes informatikai rendszert felülvizsgáljuk, ezt követően tervet és ajánlatot készítünk a szükséges átalakításokról, módosításokról, szem előtt tartva a költséghatékonyságot és a stabiliást.

Díjmentes rendszerfelmérésSzuperhőseinkkel a teljes informatikai rendszert felülvizsgáljuk, ezt követően tervet és ajánlatot készítünk a szükséges átalakításokról, módosításokról, szem előtt tartva a költséghatékonyságot és a stabiliást.

Ütemezett karbantartások Rendszerkarbantartási szolgáltatásunk folyamatos, automatizált, távoli és időnként helyszíni karbantartásokat is tartalmaz. Így biztosítva az informatikai rendszer stabil működését és a felhasználói élmény megőrzését.

Ütemezett karbantartásokRendszerkarbantartási szolgáltatásunk folyamatos, automatizált, távoli és időnként helyszíni karbantartásokat is tartalmaz. Így biztosítva az informatikai rendszer stabil működését és a felhasználói élmény megőrzését.

Ingyenes telefonos segítségnyújtás Rendszerkarbantartási szolgáltatással rendelkező ügyfeleinknek ingyenes telefonos szuperhős támogatás nyújtunk a felmerülő szoftveres hibák vagy egyéb informatikai kérdések esetén, munkanapokon 9 és 17 óra között.

Ingyenes telefonos segítségnyújtásRendszerkarbantartási szolgáltatással rendelkező ügyfeleinknek ingyenes telefonos szuperhős támogatás nyújtunk a felmerülő szoftveres hibák vagy egyéb informatikai kérdések esetén, munkanapokon 9 és 17 óra között.

Távoli felügyelet A Sybell által üzemeltetett szervereket és munkaállomásokat folyamatosan online felügyeljük. A szerverek leállásáról, nem várt meghibásodásról e-mailes, illetve SMS riasztást kapunk és a munkaállomásokon megjelenő hibákról is azonnal értesülünk.

Távoli felügyeletA Sybell által üzemeltetett szervereket és munkaállomásokat folyamatosan online felügyeljük. A szerverek leállásáról, nem várt meghibásodásról e-mailes, illetve SMS riasztást kapunk és a munkaállomásokon megjelenő hibákról is azonnal értesülünk.

Rendszergazda szolgáltatásaink

Eseti

HA NAGYON ÉG A HÁZ

Kis irodáknakelőnyös megoldás
Nincs rendszeres havidíj óradíj alapú az elszámolás
Akár azonnali segítségnyújtásigény esetén

Havidíjas

Ha a nyugalom a cél

Folyamatos online felügyeleta szervereknek, munkaállomásoknak
Ingyenes segítségnyújtástelefonon, távoli asztalon keresztül
Segítségnyújtás, ütemezett karbantartásoka helyszínen

Kihelyezett

Ha személyes támogatás szükséges

Delegált rendszergazdátbiztosítunk vállalkozásodnak
Nincs többé szabadság vagy betegállomány
A teljes költség számolhatónincs bérszámfejtési és egyéb felmerülő költség

Rendszergazdát keresel?

Szuperhőseink segítenek neked

További rendszer szolgáltatásaink

Szerver

Üzemeltetés és felügyelet Folyamatos, éjjel-nappal működő szerver erőforrás és szolgáltatás felügyelet, automatizált és biztonságos napi mentés és behatolásvédelem.
Bérlés 24 órán belül Ha szerverre van szükséged, de nem szeretnél sokat költeni rá, tekintsd meg szerver bérlési kínálatunkat.
Új és használt értékesítés Ha szervert szeretnél vásárolni, kérj ajánlatot vagy nézz körül új és használt szervereink közt. További részletek »
Szervizelése, alkatrészek beszerzése Ha szervered elromlott vagy bővíteni szeretnéd, fordulj hozzánk segítségért.

Szoftver

Bérlési lehetőség Irodai vagy szerver szoftver bérlés, alacsony költséggel. Induló vállalkozásoknak kiváló lehetőség.
Licencek beszerzése és értékesítése Ha szoftvert szeretnél vásárolni, legalizálni céged szoftvereit, kérj ajánlatot tőlünk.
Komplett informatikai rendszerek bérlése Induló vállalkozásod esetén, komoly költséget jelent egy komplett informatikai rendszer beszerzése. Nálunk akár bérelheted is.

Hardver

Szervizelés Számítógépek, notebookok, nyomtatók szervizelése. Szolgáltatásunk rendszerkarbantartási szerződéssel rendelkező és eseti ügyfeleinknek érhető el.
Beszerzés és értékesítés Több nagy hazai és külföldi disztribútorral állunk szerződésben, így kedvező árú számítógépet, notebookot és bármilyen hardver eszközt be tudunk szerezni.
Bérlés Ha nem szeretne nagy informatikai beruházást, de induló vállalkozásodnak szüksége van számítógépre, notebookra vagy nyomtatóra.

Ajánlatot kérnél?

Legyen az Szerver, Szoftver vagy Hardver

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Speciális igényekhez

Vállalati csoportmunka

Vállalati csoportmunka

Megoldásunk hatékony munkavégzést biztosít. Dokumentumaidat megoszthatod és egy időben szerkesztheted kollégáiddal, valamint videokonferencia segítségével útközben is egyeztethetsz partnereiddel. Üzleti levelezést bonyolíthatsz közös naptár vagy címjegyzék megoldásokkal. Word, Excel, PowerPoint dokumentumaidat bárhonnan, bármikor elérheted és szerkesztheted akár több eszközről.

Microsoft Azure

Microsoft Azure

Microsoft Azure felhő szolgáltatással gyorsan és kényelmesen indíthatsz el virtuális szervereket, telepíthetsz alkalmazásokat. A szükséges hardver összetevőket a Microsoft biztosítja és üzemelteti saját adatközpontjaiban. A felhő megoldás lehetőséget biztosít lokális szerverek kiváltására. Rugalmas előfizetési konstrukcióinknak köszönhetően az elszámolás felhasználás alapján történik.

Microsoft Dynamic CRM

Microsoft Dynamic CRM

A Microsoft Dynamic egy üzleti alkalmazás felhőben. Segítségével modernizálhatod üzletedet, új közös platformot alakíthatsz ki munkatársaid, adataid és folyamataid számára. Az alkalmazás segítségével hatékonyabbá és átláthatóbbá teheted üzleted folyamatait, így ügyfeleidet is jobban kiszolgálhatod.

Informatikai rendszer költöztetés

Informatikai rendszer költöztetés

Ha másik irodába vagy telephelyre költözöl, elvárt, hogy a régi helyszínen kikapcsolt számítógépek és az informatikai rendszer ugyanúgy működjön az új helyszínen is. Szuperhőseink szakszerűen és biztonságosan segítenek a munkaállomások, szerverek, nyomtatók és hálózati eszközök költöztetésében, az új helyen hálózat kialakításában, gépek és szerverek beüzemelésében.

Rendszer kiépítés, fejlesztés, átalakítás

Rendszer kiépítés, fejlesztés, átalakítás

Szuperhős erőnk és tudásunk bevetésével tervezzük meg induló vállalkozások informatikai rendszereit. Újratervezzük, frissítjük vagy áttelepítjük azokat. Hibásan működő rendszerek javítását is vállaljuk, de szívesen repítünk a felhőbe helyi rendszereket, vagy vezetünk be új fejlesztéseket.

VOIP és IP telefon rendszerek kiépítése

VOIP és IP telefon rendszerek kiépítése

Ha eleged van a régi elavult telefon rendszeredből és szeretnéd, hogy vállalkozásodban modern telefonközpont és telefonos ügyfélszolgálati rendszer működjön, keresd szuperhőseinket, akik segítenek kialakítani VOIP és IP telefon hálózatodat. Modern VOIP és IP telefon rendszer megoldásunkkal csak nyerhetsz, hiszen költséghatékony, rugalmas és helyfüggetlen.


Sybell Times

BLOG A TITKOS PROJEKTEKRŐL, KÜLDETÉSEKRŐL

Megszereztük a Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solutions kompetenciát!

Büszkén jelentjük be, hogy a Sybell szuperhősei megszerezték a Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solutions kompetenciát! Ez a minősítés bizonyítja, hogy...

Elolvasom »
Miért fontos a tárhely rendszeres biztonsági mentése?
#IT Biztonság

Miért fontos a tárhely rendszeres biztonsági mentése?

A rendszeres biztonsági mentés legalább annyira nélkülözhetetlen egy weboldal esetén, mint a jelszavas védelem. Nem csak a váratlan rendszerhibák előállása során jelent...

Elolvasom »
Megosztott tárhely vs. VPS-hosting. Mi a különbség?
#IT Tippek

Megosztott tárhely vs. VPS-hosting. Mi a különbség?

Tárhelyet keresünk weboldalunknak, de nem tudunk kiigazodni az interneten fellelhető megannyi szolgáltató ajánlatai között? Először is érdemes eldöntenünk, mely vállalkozásunknak milyen jellegű...

Elolvasom »

Rólunk mondták

  • 7 éve kötöttünk szerződést és azóta is elégedett ügyfelei vagyunk a Sybell-nek. Mindig pontos, szakmailag felkészült, felelősségteljes hozzáállást tapasztaltunk. Egy cég igazi ereje a bajban domborodik ki igazán. Ezt egy szélsőséges esetben tapasztaltunk meg és azóta is hálásak vagyunk, hogy éjjelt-hétvégét nem sajnálva oldották meg a gondunkat. Külön kiemelnénk, hogy a cégek nagy része elsőre nagyon jól dolgozik, de idővel kisebb-nagyobb problémák miatt kell más szolgáltatót keresni. A Sybell az a kivétel, ahol ez nem történt meg.

    Fórpintér Zoltán, ÜgyvezetőDigitalplus Bt.

  • Nagyon köszönjük odaadó munkájukat. Külön öröm számunkra, hogy mióta Önök kitűnően elvégzik a feladataikat, azóta cégünk számítástechnikai hátterét szinte észre sem lehet venni, holott azelőtt minden nap, minden reggel csak a problémák tornyosultak elénk a kollégák részéről.

    Ma már, több mint 1,5 év együttműködés után nagyon örülünk annak, hogy egymásra találtunk és kölcsönös megelégedéssel gondolhatunk vissza az elmúlt időszakra.

    Szabó Tivadar, ügyvezetőMátra Diagnosztika Kft.

Kérdése van?

Lépjünk kapcsolatba!

Kérj tőlünk visszahívást vagy írj nekünk e-mailt! Kérlek, kattints a legmegfelelőbb lehetőségre.

Kérjen tőlünk visszahívást!

Adja meg nevét és telefonszámát és mi a lehető leghamarabb (hétköznaponként 9:00–17:00-ig) visszahívjuk Önt.


<