Nincs több küzdelem a kéretlen üzenetek ellen

Hatékony megoldás a vállalati levelezés tisztántartására

Minden internethasználó találkozott már kéretlen, úgynevezett spam üzenetekkel e-mail-fiókjában. Az ingyenes szűrőszolgáltatások sajnos képtelenek tartani az iramot a spam üzenetek terjesztőivel és ezáltal nem tudják elérni azt a hatásfokot, hogy egyetlen kéretlen levél se jelenjen meg postafiókunkban.

A vállalati levelezésben azonban nem csupán bosszantó lehet, de komoly fennakadásokat is okozhat a kéretlen reklámlevelek és kártevőket hordozó üzenetek áradata.

Felesleges, bosszantó vagy kártékony

A túlzottan sok kéretlen üzenet céges levelezésből történő kiszűrése és eltávolítása manuális módszerekkel gyakran hosszú órákat is igénybe vehet. Idegőrlő munka, amelyet abban a pillanatban kezdhetnénk elölről, amint befejeztük.

Ez olyan teljesítmény-kiesést jelent, amit egyetlen vállalat sem engedhet meg magának. Nem is beszélve azokról a kétes forrásból érkező üzenetekről, melyek kártékony alkalmazásokat, veszélyes vírusokat is hordozhatnak. Ezek megnyitása könnyedén kárt tehet informatikai rendszerünkben is.

A spamek ráadásul akadályozhatják az eligazodást a postafiókunkban, sokszor megnehezítve ezzel a régebbi, fontos üzenetek visszakeresését.

Nem kell tovább tűrni a spam áradatot!

Szerencsére ma már nincs szükség arra, hogy a kéretlen leveleket egytől egyig magunk ellenőrizzük és töröljük levelezésünkből. A cégeknek nem kell több humánerőforrást fordítania a spam üzenetek kiválogatására, hiszen jó ideje elérhetővé váltak a kifejezetten vállalatok számára fejlesztett spamszűrő megoldások.

A kéretlen leveleket szűrő szolgáltatásoknak köszönhetően a kártékony szoftverekkel, malware-rel és különböző vírusokkal fertőzött, illetve haszontalan levelek ma már el sem jutnak vállalati a levelezőszerverre.

A vállalati spamszűrő szolgáltatások olyan megoldásokat alkalmaznak, melyek többszintű védelmet biztosítanak a vírusok és az adathalász-kísérletek ellen és lehetővé teszik a biztonságos online kommunikációt. Hatékonyan védelmezik a felhasználót a felesleges reklámüzenetek áradatával szemben, ezáltal pedig jelentősen kímélik a sávszélességet és felszabadítják a levelezőrendszert a terheléstől.

Cégünknél több különböző spamszűrő szolgáltatásból is választhat, és biztos lehet abban, hogy ezek használatával többé nem lesz gondja a vállalati levelezést ostromló tömeges reklámlevelekre.

Feliratkoztál már hírlevelünkre?

Miért éri meg ez neked?
Elsőként értesülhetsz, minden akciónkról, vedd igénybe kizárólagos kedvezményeinket,
olvass érdekes és izgalmas híreket, technikai újdonságokat, praktikus IT ötleteket, amivel segítjük mindennapjaid.