Nincs több küzdelem a kéretlen üzenetek ellen

Hatékony megoldás a vállalati levelezés tisztántartására

Minden internethasználó találkozott már kéretlen, úgynevezett spam üzenetekkel e-mail-fiókjában. Az ingyenes szűrőszolgáltatások sajnos képtelenek tartani az iramot a spam üzenetek terjesztőivel és ezáltal nem tudják elérni azt a hatásfokot, hogy egyetlen kéretlen levél se jelenjen meg postafiókunkban.

A vállalati levelezésben azonban nem csupán bosszantó lehet, de komoly fennakadásokat is okozhat a kéretlen reklámlevelek és kártevőket hordozó üzenetek áradata.

Felesleges, bosszantó vagy kártékony

A túlzottan sok kéretlen üzenet céges levelezésből történő kiszűrése és eltávolítása manuális módszerekkel gyakran hosszú órákat is igénybe vehet. Idegőrlő munka, amelyet abban a pillanatban kezdhetnénk elölről, amint befejeztük.

Ez olyan teljesítmény-kiesést jelent, amit egyetlen vállalat sem engedhet meg magának. Nem is beszélve azokról a kétes forrásból érkező üzenetekről, melyek kártékony alkalmazásokat, veszélyes vírusokat is hordozhatnak. Ezek megnyitása könnyedén kárt tehet informatikai rendszerünkben is.

A spamek ráadásul akadályozhatják az eligazodást a postafiókunkban, sokszor megnehezítve ezzel a régebbi, fontos üzenetek visszakeresését.

Nem kell tovább tűrni a spam áradatot!

Szerencsére ma már nincs szükség arra, hogy a kéretlen leveleket egytől egyig magunk ellenőrizzük és töröljük levelezésünkből. A cégeknek nem kell több humánerőforrást fordítania a spam üzenetek kiválogatására, hiszen jó ideje elérhetővé váltak a kifejezetten vállalatok számára fejlesztett spamszűrő megoldások.

A kéretlen leveleket szűrő szolgáltatásoknak köszönhetően a kártékony szoftverekkel, malware-rel és különböző vírusokkal fertőzött, illetve haszontalan levelek ma már el sem jutnak vállalati a levelezőszerverre.

A vállalati spamszűrő szolgáltatások olyan megoldásokat alkalmaznak, melyek többszintű védelmet biztosítanak a vírusok és az adathalász-kísérletek ellen és lehetővé teszik a biztonságos online kommunikációt. Hatékonyan védelmezik a felhasználót a felesleges reklámüzenetek áradatával szemben, ezáltal pedig jelentősen kímélik a sávszélességet és felszabadítják a levelezőrendszert a terheléstől.

Cégünknél több különböző spamszűrő szolgáltatásból is választhat, és biztos lehet abban, hogy ezek használatával többé nem lesz gondja a vállalati levelezést ostromló tömeges reklámlevelekre.