Miért fontos, hogy 2019-ben is vásárolt vírusirtót használjunk?

A XXI. század egyik legnagyobb problémáját az online térben történő bűncselekmények folyamatos szaporodása jelenti. Az internet-használat rohamos elterjedésével az elmúlt tizenöt évben megsokasodtak a különböző számítógépes vírusok, illetve a személyes adataink megszerzésére irányuló kibertámadások száma is ugrásszerűen növekszik.

A védekezés sokszor lehetetlennek tűnhet, azonban abban az esetben, ha megfelelően felkészültek vagyunk, elháríthatjuk a virtuális tér gazembereinek rosszindulatú közeledését. Érdemes-e pénzt adni a vírusvédelemért, vagy orvosolható olcsó, akár ingyenes módszerekkel is a probléma? Mutatjuk, mi a legjobb megoldás!

Tényleg szükség van még vírusirtóra?

Sokan úgy vélik, a vírusirtó szoftverek virágkorukat a kétezres évek elején élték. Azóta változott a világ, fejlődött a technológia, és nem csak a számítógépeinkre leselkedő veszélyek, de az azok ellen alkalmazható védekezési módszerek is átalakultak.

Ez részben igaz, hiszen egyre több, különféle kártevő ellen kell védekeznünk. Malware, adware, ransomware, és még sorolhatnánk. A klasszikus vírusirtók ideje valóban lejárt, azonban ez nem jelenti azt, hogy nincs szükségünk helyettük valami új, modern, szélesebb körű védelmet biztosító alternatívára.

Muszáj fizetnem érte?

Manapság rengeteg módja van annak, hogy számítógépünket ellenállóvá tegyük a rosszindulatú támadásokkal és kártevőkkel szemben, azonban a látszat ellenére nem mindegyik jelent biztos, hatékony megoldást a problémára.

Az újabb operációs rendszerek tűzfal- és vírusirtó-funkcióval is rendelkeznek, azonban a tapasztalt hackerek és a kiberbűnözők ezeket a megoldásokat ismerik legjobban, így könnyedén üthetnek rést rendszerünkön, ha ezeket a beépített megoldásokat használjuk védelemre.

Szintén felületes megoldást jelent az ingyen, vagy részben ingyen használható védelmi szoftverek alkalmazása, hiszen ezek sok esetben nyílt forráskódú programok. Ezáltal nem csak mi juthatunk hozzájuk könnyen, de a kártevőket készítő kiberbűnözők is egyszerűbben járhatnak túl az eszükön.
Arról nem is beszélve, hogy sok, ingyenesen letölthető vírusirtó szoftver csak regisztráció, vagy előfizetés után nyújt teljes körű védelmet számítógépünk számára.

A kevesebb is több a semminél

Végeredményben elmondható, hogy a kevesebb is több, mint a semmi, és a lényeg az, hogy ilyen, vagy olyan módon, de védekezzünk az egyre sokasodó kibertámadások ellen.

Egy némileg drágább, azonban jóval biztosabb, stabilan működő, sokak számára bevált védelmi szoftverbe fektetni pedig már csak azért is megéri, mert számítógépünk és adataink biztonsága olyan feladat, ami megéri a rá áldozott pénzt és energiát.

Melyik a legjobb fizetős vírus és tűzfalvédelmi megoldás?

Az egyre súlyosabb és ötletesebb kiber és hackertámadások ellen, komoly megoldásokra van szükség, ingyenes vírusirtó hasztalan egy komolyabb támadás esetén. A Sybell mindig a legjobb megoldások szállítója, ezért 100% védelmet garantáló megoldásokban gondolkozunk!
Ha nem szeretnénk semmilyen támadásnak kitenni számítógépünk, informatikai rendszerünk vagy szerverünk, érdemes az ilyen támadásokat megelőzni. Itt fontos kiemelni, hogy megelőzésben érdemes gondolkozni, mert ha már bejutott rendszerünkbe egy exploit, trojai vagy más kártevő, onnantól a hacker már bejutott rendszerünkbe, ami nagyon komoly problémákat tud okozni! Az összes fontos adatunk titkosításától kezdve a webkameránk képét vagy monitorunkat is figyelni tudja és pillanatképeket is készíteni tud, ne adj isten, akár kamera vagy hangfelvételt is képes rögzíteni a támadó!
A Sybell már több mint 4 éve viszonteladó partnere a Panda Security vállalatnak, jelenleg az IT biztonsági piacon, piacvezető. Jelenleg a legjobb vírus és tűzfalvédelmi megoldása az Adaptive Defense 360, ami teljes körű védelmet nyújt, bármilyen hacker vagy vírustámadás esetén.
Üzemeltetési tapasztalataink eddig azt bizonyítják, hogy nem történt egyik ügyfelünk esetében sem incidens, fertőzés egyetlen egy munkaállomásokon, de szervergépen sem, ahol a Panda Adaptive Defense 360 vírusvédelmi megoldását használtuk!
Felhő alapú központi menedzsment felületével könnyen és egyszerűen üzemeltethető és felügyelhető. A szoftver működése eltér a megszokott vírusvédelmi megoldásoktól, pont ebben rejlik az ereje, ezért is vállal garanciát rá a Panda.

Ha felkeltettük érdeklődésed és vállalkozásod számítógépeit, szervereit vagy informatikai rendszerét védeni szeretnéd a legjobb és legprofibb vírusvédelmi megoldással, lépj kapcsolatban, velünk és kérj ingyenes 30 napos tesztet a hello@sybell.hu e-mail címre címezve, “panda teszt” tárggyal.
Ha szeretnéd azonnal megrendelni ITT megteheted, akár havidíjas változatban is! Nagyobb mennyiség esetén kérj, ajánlatot a sales@sybell.hu e-mail címen, mert akár 20-30% kedvezményt is tudunk biztosítani.

Feliratkoztál már hírlevelünkre?

Miért éri meg ez neked?
Elsőként értesülhetsz, minden akciónkról, vedd igénybe kizárólagos kedvezményeinket,
olvass érdekes és izgalmas híreket, technikai újdonságokat, praktikus IT ötleteket, amivel segítjük mindennapjaid.