Levelezés

Ha online szeretnél kommunikálni

Lehetetlen küldetésnek tűnik bármikor, bárhonnan üzenetet küldened? A Sybell levelező szolgáltatásával könnyedén teljesíthető a feladat. Szupergyors és hatékony tulajdonságainak köszönhetően a kézbesítés gyorsabb, mint a villám. Levelező szolgáltatás megoldásainkat úgy fejlesztettük, hogy minden igényt kielégítsen. Akkor is, ha induló vállalkozásod van és kis költséggel szeretnéd céges levelezésedet bonyolítani, de akkor is, ha már néhány fővel, csapatban dolgoztok. Ha kis-, közép-, vagy nagyvállalati üzleti levelező megoldást keresel VIP levelező szolgáltatásunk lesz az ideális fegyvered. De ha saját domaines e-mail postafiókra van szükséged, azt is rögtön megkaphatod. Járj a többiek előtt egy lépéssel! Szuperhősein segítenek neked.

AZ OKOK AMIÉRT ÉRDEMES VÁLASZTANOD

levelező szolgáltatásunkat

Szupererő próba 30 napos próbaidőszakot biztosítunk minden levelező szolgáltatáshoz. Ha nem vagy elégedett, nem kell fizetned!

Szupererő próba30 napos próbaidőszakot biztosítunk minden levelező szolgáltatáshoz. Ha nem vagy elégedett, nem kell fizetned!

Megbeszélés emlékeztető Rögzítsd találkozóidat naptáradba. Rendszerünk rögtön beállítja a címeket és jelez, hogy időben indulj el a találkozóra.

Megbeszélés emlékeztetőRögzítsd találkozóidat naptáradba. Rendszerünk rögtön beállítja a címeket és jelez, hogy időben indulj el a találkozóra.

Levelezés szinkronizálás Üzleti levelező szolgáltatásunkkal hatékonyan szinkronizálhatod a névjegyzékedet, naptáradat és az összes leveledet minden eszközödön.

Levelezés szinkronizálásÜzleti levelező szolgáltatásunkkal hatékonyan szinkronizálhatod a névjegyzékedet, naptáradat és az összes leveledet minden eszközödön.

Üzenetjelölés Jelöld meg fontos üzeneteidet. leveleidet feladatként, vagy delegáld le őket közvetlenül a kollégáidnak.

ÜzenetjelölésJelöld meg fontos üzeneteidet. leveleidet feladatként, vagy delegáld le őket közvetlenül a kollégáidnak.

Kiemelt levelezési szolgáltatásaink

Üzleti levelező és office csomagok

VIP szintű
levelezéshez

50GB tárhely méret Postafiókonként
Levél, naptár, címjegyzék szinkronizáció Minden eszközön
Outlook webes verziójaMicrosoft Outlook Web App
 Ajánlatkérés »

Üzleti
levelezéshez

50GB tárhely méret Postafiókonként
SharePoint, Skype vállalati verzióYammer, Microsoft Teams használata
Fájltárolás és fájlmegosztásFelhasználónként 1 TB OneDrive-tárhellyel
 Ajánlatkérés »

Irodai
levelezéshez

50GB tárhely méretPostafiókonként
Office 2016 alkalmazások asztali verzióbanOutlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access
Fájltárolás és fájlmegosztás Felhasználónként 1 TB OneDrive-tárhellyel
 Ajánlatkérés »

További levelezési megoldásaink

E-mail tárhely csomag

E-mail tárhely csomag

Neked ajánljuk, ha saját vagy céges domainnel szeretnél levelezni, de webtárhelyre nincs szükséged. Ha sok postafiókot használsz, nagyméretű a levelezésed és szeretnéd biztonságosan tárolni leveleidet. Több megoldás közül válogathatsz. Nézd meg csomagjainkat.

Hírlevél és SMTP csomagok

Hírlevél és SMTP csomagok

Ha rendszeresen nagy mennyiségű hírlevelet, értesítő üzenetet szeretnél küldeni, használd villámgyors hírlevélküldőnket. Így több ezer, akár milliónyi címzetthez is eljuthatnak leveleid.

Üzleti levelező csomagok

Üzleti levelező csomagok

Szeretnél hatékonyan kommunikálni az online térben? Levelezz könnyedén bármelyik eszközödről, tartsd szinkronban üzeneteidet, találkozóidat és címjegyzékedet. Levelezésedet hazai szerverközpontunkban és saját szervereinken tároljuk, így biztos lehetsz abban, hogy egyetlen adatod sem hagyja el az országhatárt.

E-mail postafiók egyedi e-mail

E-mail postafiók egyedi e-mail

Saját vagy céges domain névvel ellátott, egyedi e-mail postafiókra van szükséged? Az online térben szempillantás alatt elkészítjük neked!

SMS szerver csomagok

SMS szerver csomagok

Weboldaladon keresztül szeretnél SMS üzenetet küldeni vagy SMS kampányt indítani ügyfeleidnek? Szuperképességeinkkel villámgyorsan eljuttatjuk SMS üzeneteidet a címzetteknek.

Fax to email megoldások

Fax to email megoldások

Eleged van a régi fax megoldásból? Szeretnéd megszüntetni, mert csak a helyet foglalja? Válts Fax to email megoldásunkra, így a faxküldés pofonegyszerűvé válik, a beérkező faxokat pedig e-mailben kaphatod meg.


Sybell Times

BLOG A TITKOS PROJEKTEKRŐL, KÜLDETÉSEKRŐL

Miért fontos a tárhely rendszeres biztonsági mentése?

A rendszeres biztonsági mentés legalább annyira nélkülözhetetlen egy weboldal esetén, mint a jelszavas védelem. Nem csak a váratlan rendszerhibák előállása során jelent...

Elolvasom »
Megosztott tárhely vs. VPS-hosting. Mi a különbség?
#IT Tippek

Megosztott tárhely vs. VPS-hosting. Mi a különbség?

Tárhelyet keresünk weboldalunknak, de nem tudunk kiigazodni az interneten fellelhető megannyi szolgáltató ajánlatai között? Először is érdemes eldöntenünk, mely vállalkozásunknak milyen jellegű...

Elolvasom »
Mi az a tárhely sávszélesség és miért fontos vele számolnunk?
#IT Hírek

Mi az a tárhely sávszélesség és miért fontos vele számolnunk?

Tárhelyünk sávszélessége alapján megállapíthatjuk, hogy honlapunk egy hónapban milyen mértékű forgalom lebonyolítására képes és milyen mennyiségű klienst tud egyszerre kiszolgálni. Röviden és...

Elolvasom »

Rólunk mondták

  • 7 éve kötöttünk szerződést és azóta is elégedett ügyfelei vagyunk a Sybell-nek. Mindig pontos, szakmailag felkészült, felelősségteljes hozzáállást tapasztaltunk. Egy cég igazi ereje a bajban domborodik ki igazán. Ezt egy szélsőséges esetben tapasztaltunk meg és azóta is hálásak vagyunk, hogy éjjelt-hétvégét nem sajnálva oldották meg a gondunkat. Külön kiemelnénk, hogy a cégek nagy része elsőre nagyon jól dolgozik, de idővel kisebb-nagyobb problémák miatt kell más szolgáltatót keresni. A Sybell az a kivétel, ahol ez nem történt meg.

    Fórpintér Zoltán, ÜgyvezetőDigitalplus Bt.

  • Nagyon köszönjük odaadó munkájukat. Külön öröm számunkra, hogy mióta Önök kitűnően elvégzik a feladataikat, azóta cégünk számítástechnikai hátterét szinte észre sem lehet venni, holott azelőtt minden nap, minden reggel csak a problémák tornyosultak elénk a kollégák részéről.

    Ma már, több mint 1,5 év együttműködés után nagyon örülünk annak, hogy egymásra találtunk és kölcsönös megelégedéssel gondolhatunk vissza az elmúlt időszakra.

    Szabó Tivadar, ügyvezetőMátra Diagnosztika Kft.

Kérdése van?

Lépjünk kapcsolatba!

Kérj tőlünk visszahívást vagy írj nekünk e-mailt! Kérlek, kattints a legmegfelelőbb lehetőségre.

Kérjen tőlünk visszahívást!

Adja meg nevét és telefonszámát és mi a lehető leghamarabb (hétköznaponként 9:00–17:00-ig) visszahívjuk Önt.


<