Chat with us, powered by LiveChat

Levelezés

Ha online szeretnél kommunikálni

Lehetetlen küldetésnek tűnik bármikor, bárhonnan üzenetet küldened? A Sybell levelező szolgáltatásával könnyedén teljesíthető a feladat. Szupergyors és hatékony tulajdonságainak köszönhetően a kézbesítés gyorsabb, mint a villám. Levelező szolgáltatás megoldásainkat úgy fejlesztettük, hogy minden igényt kielégítsen. Akkor is, ha induló vállalkozásod van és kis költséggel szeretnéd céges levelezésedet bonyolítani, de akkor is, ha már néhány fővel, csapatban dolgoztok. Ha kis-, közép-, vagy nagyvállalati üzleti levelező megoldást keresel VIP levelező szolgáltatásunk lesz az ideális fegyvered. De ha saját domaines e-mail postafiókra van szükséged, azt is rögtön megkaphatod. Járj a többiek előtt egy lépéssel! Szuperhőseink segítenek neked.

AZ OKOK AMIÉRT ÉRDEMES VÁLASZTANOD

levelező szolgáltatásunkat

Szupererő próba 30 napos próbaidőszakot biztosítunk minden levelező szolgáltatáshoz. Ha nem vagy elégedett, nem kell fizetned!

Szupererő próba30 napos próbaidőszakot biztosítunk minden levelező szolgáltatáshoz. Ha nem vagy elégedett, nem kell fizetned!

Megbeszélés emlékeztető Rögzítsd találkozóidat naptáradba. Rendszerünk rögtön beállítja a címeket és jelez, hogy időben indulj el a találkozóra.

Megbeszélés emlékeztetőRögzítsd találkozóidat naptáradba. Rendszerünk rögtön beállítja a címeket és jelez, hogy időben indulj el a találkozóra.

Levelezés szinkronizálás Üzleti levelező szolgáltatásunkkal hatékonyan szinkronizálhatod a névjegyzékedet, naptáradat és az összes leveledet minden eszközödön.

Levelezés szinkronizálásÜzleti levelező szolgáltatásunkkal hatékonyan szinkronizálhatod a névjegyzékedet, naptáradat és az összes leveledet minden eszközödön.

Üzenetjelölés Jelöld meg fontos üzeneteidet. leveleidet feladatként, vagy delegáld le őket közvetlenül a kollégáidnak.

ÜzenetjelölésJelöld meg fontos üzeneteidet. leveleidet feladatként, vagy delegáld le őket közvetlenül a kollégáidnak.

Kiemelt levelezési szolgáltatásaink

Üzleti levelező és office csomagok

VIP szintű
levelezéshez

50GB tárhely méret Postafiókonként
Levél, naptár, címjegyzék szinkronizáció Minden eszközön
Outlook webes verziójaMicrosoft Outlook Web App
 Ajánlatkérés »

Üzleti
levelezéshez

50GB tárhely méret Postafiókonként
SharePoint, Skype vállalati verzióYammer, Microsoft Teams használata
Fájltárolás és fájlmegosztásFelhasználónként 1 TB OneDrive-tárhellyel
 Ajánlatkérés »

Irodai
levelezéshez

50GB tárhely méretPostafiókonként
Office 2016 alkalmazások asztali verzióbanOutlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access
Fájltárolás és fájlmegosztás Felhasználónként 1 TB OneDrive-tárhellyel
 Ajánlatkérés »

További levelezési megoldásaink

E-mail tárhely csomag

E-mail tárhely csomag

Neked ajánljuk, ha saját vagy céges domainnel szeretnél levelezni, de webtárhelyre nincs szükséged. Ha sok postafiókot használsz, nagyméretű a levelezésed és szeretnéd biztonságosan tárolni leveleidet. Több megoldás közül válogathatsz. Nézd meg csomagjainkat.

Hírlevél és SMTP csomagok

Hírlevél és SMTP csomagok

Ha rendszeresen nagy mennyiségű hírlevelet, értesítő üzenetet szeretnél küldeni, használd villámgyors hírlevélküldőnket. Így több ezer, akár milliónyi címzetthez is eljuthatnak leveleid.

Üzleti levelező csomagok

Üzleti levelező csomagok

Szeretnél hatékonyan kommunikálni az online térben? Levelezz könnyedén bármelyik eszközödről, tartsd szinkronban üzeneteidet, találkozóidat és címjegyzékedet. Levelezésedet hazai szerverközpontunkban és saját szervereinken tároljuk, így biztos lehetsz abban, hogy egyetlen adatod sem hagyja el az országhatárt.

E-mail postafiók egyedi e-mail

E-mail postafiók egyedi e-mail

Saját vagy céges domain névvel ellátott, egyedi e-mail postafiókra van szükséged? Az online térben szempillantás alatt elkészítjük neked!

SMS szerver csomagok

SMS szerver csomagok

Weboldaladon keresztül szeretnél SMS üzenetet küldeni vagy SMS kampányt indítani ügyfeleidnek? Szuperképességeinkkel villámgyorsan eljuttatjuk SMS üzeneteidet a címzetteknek.

Fax to email megoldások

Fax to email megoldások

Eleged van a régi fax megoldásból? Szeretnéd megszüntetni, mert csak a helyet foglalja? Válts Fax to email megoldásunkra, így a faxküldés pofonegyszerűvé válik, a beérkező faxokat pedig e-mailben kaphatod meg.


Sybell Times

BLOG A TITKOS PROJEKTEKRŐL, KÜLDETÉSEKRŐL

Kibertámadást kapott a FireEye

A közelmúltban kapott szárnyra a hír, mely szerint az Egyesült Államok egyik jól ismert internetbiztonsági cégének, a FireEye-nak a szervereit kibertámadás érte....

Elolvasom »
Az oktatási intézmények jelentik a kibertámadások új célpontjait
#IT Biztonság

Az oktatási intézmények jelentik a kibertámadások új célpontjait

Az elmúlt pár hónapban a sajtó a közintézményeket érintő egyre szaporodó kibertámadások elszenvedésétől volt hangos. A kiberbűnözők a vírushelyzet általi túlterheltséget kihasználva...

Elolvasom »
Minden, amit a domain név vásárlásról érdemes tudni
#Domain

Minden, amit a domain név vásárlásról érdemes tudni

A webes jelenlét ma már nélkülözhetetlen egy vállalkozás életében. Ahhoz pedig, hogy cégünk jelen legyen a neten, az egyik első lépést a...

Elolvasom »

Rólunk mondták

 • Számunkra a verhetetlen ár volt első körben legfontosabb érv a választáskor, majd később derült ki, hogy ehhez páratlan magas szintű ügyfél-orientált és kimagaslóan hatékony problémamegoldási technikai ügyfél-szolgálatot is kapunk.
  Bármilyen problémánk, nehézségünk akadt mindig készséggel álltak a segítésünkre, legyen szó akár egyedi árazásról, akár szolgáltatás érdeklődésről.
  A piacon egyedi árakkal egyedi konstrukciókat kínálnak, amik között böngészve mindenki megtalálhatja a saját számításait.

  Jakab Attila, VállalkozóDCTech Kft.

 • Szerver építés és beüzemeléskor észre sem vettük a váltást, amely nagyon megkönnyítette a munkánkat. Egy hétvége alatt megtörtént a teljes szerver váltás adatparki elhelyezéssel együtt. Azóta az üzemeltetés is zökkenőmentesen folyik, szervereinket nem volt tapasztalható semmilyen probléma. Folyamatos rendelkezésre állás, számukra ismeretlen terület (CAD-es felületek és szerverek) menedzselése, jó problémamegoldó készség, biztos informatikai támpont.

  Petőcz András, ügyvezetőTÉRVÁZ Kft.

 • 10 éve vagyok a Sybell ügyfele. Először a saját honlapomat indítottam el náluk, aztán szép lassan minden ügyfelemet hozzájuk vittem, mert magas minőségű szolgáltatást nyújtanak. Ötcsillagos ügyfélszolgálatuk, legyen szó számlázási vagy technikai kérdésről, pár órán belül válaszol, és mindent megtesznek azért, hogy mihamarabb megoldást nyújtsanak. Csapatuk barátságos és rendkívül segítőkész, igazi partnerek!

  Guseo András, ügyvezetőNeuro 2002 Bt.

 • Közel 10 éve vagyok a Sybell Informatika Kft-nél (elődje SWNet Group Bt.-nél). A legfontosabb számomra a gyors, hozzáértő ügyintézés, mivel több weboldalt is üzemeltetek és a hibák szakszerű és gyors elhárítása nagyon sokat jelent.

  Ha technikai kérdésem van, akkor is szívesen állnak a rendelkezésemre. Nagyon mély programozási és informatikai ismeretekkel rendelkeznek. Mint informatikus is tudok Tőlük rendszeresen hasznos tanácsot kapni az oldalaim fejlesztése érdekében. Nagyon meg vagyok elégedve.

  Stettner Tímea, VállalkozóBabaszoba falmatrica

 • On-Prem levelező szerverünk Office365-be teljes migrációját is a Sybell Informatika Kft. végezte, amely szintén gördülékenyen, szolgálatáskimaradás nélkül zajlott.

  Teknyős Róbert, ProgramozóWellis Magyarország Zrt.

Kérdése van?

Lépjünk kapcsolatba!

Kérj tőlünk visszahívást vagy írj nekünk e-mailt! Kérlek, kattints a legmegfelelőbb lehetőségre.

Kérjen tőlünk visszahívást!

Adja meg nevét és telefonszámát és mi a lehető leghamarabb (hétköznaponként 9:00–17:00-ig) visszahívjuk Önt.


<