Ismerd meg az Imunify360-at!

Az Imunify360 egy átfogó biztonsági platform a Sybell webszervereinek számára.

Magas szinten testreszabott és integrált komponenseket használ a proaktív és valós idejű weboldal védelemhez, webszerver biztonsághoz.

Az biztonsági megoldás a Sybell tárhely szerverein is valós idejű vírusvédelmet, hálózati tűzfalat és frissítéskezelési komponenseket kombinál. Ezek az elemek zökkenőmentesen integrálódnak a hibátlan védelemi rendszer kialakításának érdekében, amely azonnal érzékeli, javítja és védi a Sybell szerverein működő webtárhely szolgáltatásokat az esetlegesen fenyegető veszélyektől.

Erős védelem a kibertámadások ellen

Az Imunify360 egy teljesen automatizált biztonsági megoldás, mely tartalmaz egy központosított incidenskezelő rendszert, amely feldolgozza az összes futó szolgáltatás által jelentett adatokat. Már az első kibertámadás vagy fenyegetés észlelésekor azonnali védelmet nyújt. A Sybell biztonsági szakemberei azonnal értesülnek a biztonsági incidensekről, komolyabb fokú biztonsági incidens esetén megvizsgálhatják azokat, amit adott esetben jeleznek ügyfeleinknek.

Egyedileg kifejlesztett technológia, ami megvédi rendszered a már ismert és még ismeretlen támadások ellen

 A védelmi rendszer valós idejű elemzés során vizsgálja a szkripteket és felismeri a veszélyes végrehajtási folyamatokat. Ez azt jelenti, hogy nem kell CVE-listákat figyelni az azonosításához. Az Imunify360 megállítja a rosszindulatú PHP szkripteket, mind az újakat, mind a régieket, megakadályozva, hogy a szerveren, tárhelyen fussanak. Az innovatív PHP Immunify technológia bármely web alkalmazást sebezhetetlenné tesz. Ezenkívül megosztja az adatokat a WAF-al és a vírusirtóval, így a szerverek extra védelmet kapnak.

Tapasztalataink szerint más olyan tárhely szolgáltatók, akik nem használják ezen biztonsági technológiákat, sokkal nagyobb valószínűséggel történik i incidens ügyfeleik tárhelyén elhelyezett WordPress weboldalak esetében. Az Imunify360 védelmi megoldás még olyan esetekben is sokkal nagyobb biztonságot nyújt WordPress oldalak esetén, amelyek nincsenek frissítve vagy karbantartva, ezáltal biztonsági rés lelhető fel bennük. A 16 éves üzemeltetési tapasztalataink alapján a rendszereinken futó honlapok mintegy maximum 0,5-1%-át éri tényleges feltörési incidens, ezek mindegyike nem karbantartott, nagyon régi verziójú WordPress vagy más CMS rendszerek, melyek valamilyen biztonsági rést tartalmaztak.

Ismerd meg az Imunify360-at!

Leegyszerűsített integráció

Az Imunify360 egy több rétegű, megbízható, átfogó védelem így nem fordulnak elő hamis riasztások!

Mindegyik komponens felhőalapú információkat használ és számos támadást valós időben blokkol, ezért a támadóknak nincs lehetőségük megkerülni a védelmet, mert már a rosszindulatú információgyűjtést blokkolja a védelemi rendszer. A program teljes körű és átfogó védelmet nyújt, nem hagyva lehetőséget arra, hogy a rosszindulatú programok átjussanak a védelmi rétegeken és felkerüljenek a tárhely szerverre.

A WebShield gondoskodik a CDN és a proxy forgalomról azáltal, hogy meghatározza a támadók valódi IP címeit, majd megkülönbözteti ezeket az IP címeket a legitim felhasználók IP címeitől. A WebShield szürke listára helyezi a gyanús címeket, emellett a hálózati tűzfalak és behatolásérzékelő rendszerek IP kezeléssel is rendelkeznek.

Proaktív védelem: Nincs esélye rosszindulatú szoftvereknek a szerveren

A védelem második rétege a kiszolgáló alkalmazás szolgáltatási szintjén történik. Itt egy egyedülálló proaktív védelmi technológia ismeri fel és blokkolja a rosszindulatú végrehajtási folyamatot, mely elemzi a PHP szkript viselkedését és megakadályozza, hogy kárt okozzon a kiszolgálón. Akár a teljes szkriptfuttatást vagy csak a rosszindulatú folyamatot is képes blokkolni. Ez nagyon fontos funkció, hiszen a rosszindulatú kód gyakran rejtve van. A proaktív védelem azonnal látja, ha végrehajtják és megállítja, mielőtt kárt okozna a kiszolgálóban.