Chat with us, powered by LiveChat

Hálózat

Ha többen kommunikálnátok

Eleged van, hogy vállalkozásod áll, mert nincs internet kapcsolat? Ha nem engedheted meg magadnak, hogy akár rövid időre is kiessen a szolgáltatás, akkor válassz SybellNet internet csomagjainkból. Nagy és szimmetrikus sávszélességet, magas rendelkezésre állást, folyamatosan ellenőrzést és azonnali hibajavítást biztosítunk. Szuperhőseink segítenek vezetékes,- vagy vezeték nélküli informatikai hálózatok kiépítésében, bővítésében, módosításában vagy modernizálásában. Meglévő hálózatok esetén a hálózati hibák és a teljesítmény problémák javítását is elvégzik. Gyors és megbízható internetre vágysz? Kérd ingyenes felmérésünket!

Internet és bérelt vonalas csomagok

 Havi díj (1 éves hűségidőnél)Havi díj (2 éves hűségidőnél)Havi díj (3 éves hűségidőnél)
Sybellnet 5 5/5 Mbps 10.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (1 éves hűségidőnél) 8.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (2 éves hűségidőnél) 6.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (3 éves hűségidőnél)
Belföldi sávszélesség garancia: 1,25/1,25 Mbps
Sybellnet 10 10/10 Mbps 16.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (1 éves hűségidőnél) 14.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (2 éves hűségidőnél) 12.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (3 éves hűségidőnél)
Belföldi sávszélesség garancia: 2,5/2,5 Mbps
Sybellnet 14 14/14 Mbps 18.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (1 éves hűségidőnél) 16.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (2 éves hűségidőnél) 14.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (3 éves hűségidőnél)
Belföldi sávszélesség garancia: 3,5/3,5 Mbps
Sybellnet 16 16/16 Mbps 20.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (1 éves hűségidőnél) 18.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (2 éves hűségidőnél) 16.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (3 éves hűségidőnél)
Belföldi sávszélesség garancia: 4/4 Mbps
Sybellnet 20 20/20 Mbps 22.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (1 éves hűségidőnél) 20.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (2 éves hűségidőnél) 18.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (3 éves hűségidőnél)
Belföldi sávszélesség garancia: 5/5 Mbps

Hogyan rendelhetsz?

INTERNET CSOMAGOK A SYBELLTŐL

1. Találd meg Válaszd ki a megfelelő internet csomagot.

1. Találd megVálaszd ki a megfelelő internet csomagot.

2. Regisztrálj A megrendeléshez regisztrálj adataiddal rendszerünkbe.

2. RegisztráljA megrendeléshez regisztrálj adataiddal rendszerünkbe.

3. Egyeztessünk Szuperhőseink felveszik veled a kapcsolatot, és felmérik, hogy lehetséges-e a telepítés.

3. EgyeztessünkSzuperhőseink felveszik veled a kapcsolatot, és felmérik, hogy lehetséges-e a telepítés.

4. Használd Telepítés után már használhatod is internet szolgáltatásunkat.

4. HasználdTelepítés után már használhatod is internet szolgáltatásunkat.

Wifi és fizikai hálózat építés

Wifi és fizikai hálózat építés

Szuperhőseink rajonganak az új küldetésekért, ezért teljes erőbedobással végzik új vezetékes,- és vezeték nélküli hálózatok kiépítését. A küldetés igényfelméréssel, tervezéssel és felkészüléssel kezdődik, ezt követi a kivitelezés, megvalósítás, és végül a rendszer dokumentálása. Szeretjük a különleges feladatokat, ezért a már meglévő rosszul működő vagy lassú hálózatot is szívesen helyreállítjuk. Több szerverrel rendelkező ügyfeleink számára teljes körű hálózati rack szekrényes telepítéseket végzünk, több éves tapasztalattal, biztonságos módszerrel. Ha kell, az átláthatatlan „káoszból” rendet varázsolunk. Minden küldetésünkre garanciát vállalunk!

Részletekért keresd ügyfélszolgálatunkat »

Vezetékes és vezeték nélküli hálózat építés

Ingyenes felmérés Ingyenesen felmérjük igényeidet, majd a pontos tervezés után átadjuk neked ajánlatunkat és munkatervünket, határidőkkel kiegészítve.

Ingyenes felmérésIngyenesen felmérjük igényeidet, majd a pontos tervezés után átadjuk neked ajánlatunkat és munkatervünket, határidőkkel kiegészítve.

Esztétikus megoldások Nem csak minőségi eszközöket használunk és profin tervezünk, de figyelünk az igényes kivitelezésre is. A hálózati kábeleket rendszerezzük és esztétikusan elvezetjük.

Esztétikus megoldások Nem csak minőségi eszközöket használunk és profin tervezünk, de figyelünk az igényes kivitelezésre is. A hálózati kábeleket rendszerezzük és esztétikusan elvezetjük.

Egyedi igényekre szabás A tervezés során figyelembe vesszük, hogy a fali csatlakozók és kábelek elvezetése személyre szabottan kerüljön kialakításra.

Egyedi igényekre szabás A tervezés során figyelembe vesszük, hogy a fali csatlakozók és kábelek elvezetése személyre szabottan kerüljön kialakításra.

Munkaidőn kívüli kivitelezés Szuperhőseink szükség esetén a kivitelezést munkaidőn kívül vagy hétvégén végzik el.

Munkaidőn kívüli kivitelezésSzuperhőseink szükség esetén a kivitelezést munkaidőn kívül vagy hétvégén végzik el.


Sybell Times

BLOG A TITKOS PROJEKTEKRŐL, KÜLDETÉSEKRŐL

A hackerek kedvenc támadási felülete – a közösségi média

Legtöbbünk számára szinte már elképzelhetetlen, hogy ne rendelkezzen saját profillal a közösségi média valamelyik felületén. Az olyan platformok, mint a Facebook, az...

Elolvasom »
Öt megoldás, amely segít abban, hogy szerverünk biztonságban legyen
#IT Tippek

Öt megoldás, amely segít abban, hogy szerverünk biztonságban legyen

Saját szerver birtoklása vagy bérlése esetén rengeteg dolgot figyelembe kell vennünk. Legfőképp akkor, ha nagyobb, vállalati hálózatot üzemeltetünk. A legfontosabb persze ezek...

Elolvasom »
3+1 tipp a biztonságos internethasználattal kapcsolatban
#IT Tippek

3+1 tipp a biztonságos internethasználattal kapcsolatban

Mivel az online világ rengeteg veszélyt rejteget magában, mindnyájunk saját felelőssége, hogy az internet böngészése közben odafigyeljünk adataink és eszközeink biztonságára. Néhány...

Elolvasom »

Rólunk mondták

 • Szerver építés és beüzemeléskor észre sem vettük a váltást, amely nagyon megkönnyítette a munkánkat. Egy hétvége alatt megtörtént a teljes szerver váltás adatparki elhelyezéssel együtt. Azóta az üzemeltetés is zökkenőmentesen folyik, szervereinket nem volt tapasztalható semmilyen probléma. Folyamatos rendelkezésre állás, számukra ismeretlen terület (CAD-es felületek és szerverek) menedzselése, jó problémamegoldó készség, biztos informatikai támpont.

  Petőcz András, ügyvezetőTÉRVÁZ Kft.

 • 10 éve vagyok a Sybell ügyfele. Először a saját honlapomat indítottam el náluk, aztán szép lassan minden ügyfelemet hozzájuk vittem, mert magas minőségű szolgáltatást nyújtanak. Ötcsillagos ügyfélszolgálatuk, legyen szó számlázási vagy technikai kérdésről, pár órán belül válaszol, és mindent megtesznek azért, hogy mihamarabb megoldást nyújtsanak. Csapatuk barátságos és rendkívül segítőkész, igazi partnerek!

  Guseo András, ügyvezetőNeuro 2002 Bt.

 • Közel 10 éve vagyok a Sybell Informatika Kft-nél (elődje SWNet Group Bt.-nél). A legfontosabb számomra a gyors, hozzáértő ügyintézés, mivel több weboldalt is üzemeltetek és a hibák szakszerű és gyors elhárítása nagyon sokat jelent.

  Ha technikai kérdésem van, akkor is szívesen állnak a rendelkezésemre. Nagyon mély programozási és informatikai ismeretekkel rendelkeznek. Mint informatikus is tudok Tőlük rendszeresen hasznos tanácsot kapni az oldalaim fejlesztése érdekében. Nagyon meg vagyok elégedve.

  Stettner Tímea, VállalkozóBabaszoba falmatrica

 • On-Prem levelező szerverünk Office365-be teljes migrációját is a Sybell Informatika Kft. végezte, amely szintén gördülékenyen, szolgálatáskimaradás nélkül zajlott.

  Teknyős Róbert, ProgramozóWellis Magyarország Zrt.

 • Szilvágyi Feri 2003 óta dolgozik a cégeinkenek. Azaz 15 éve szolgáltat felénk úgy, hogy emberileg és szakmailag elégedettek vagyunk velük. Cégeink domain és hosting-ügyeit a kezdetektől fogva ők intézik. Amikor az első 2 domainregisztrációval és tárhely igénnyel megkerestem, ugyanolyan készségesen kiszolgált, mint ahogy most a több tucatnyi domainünket és komplex hostinghátterünket kezelik. A másfél évtized alatt nem tudtam olyan igénnyel hozzájuk fordulni, amit ne elégítettek volna ki. Az ügyfélszolgálat gyors és készséges, és nekünk laikusoknak is érthető kommunikációval segíti a továbbfejlődésünket.

  Andor LászlóSalesgroup / MCS Kft.

Kérdése van?

Lépjünk kapcsolatba!

Kérj tőlünk visszahívást vagy írj nekünk e-mailt! Kérlek, kattints a legmegfelelőbb lehetőségre.

Kérjen tőlünk visszahívást!

Adja meg nevét és telefonszámát és mi a lehető leghamarabb (hétköznaponként 9:00–17:00-ig) visszahívjuk Önt.


<