Hálózat

Ha többen kommunikálnátok

Eleged van, hogy vállalkozásod áll, mert nincs internet kapcsolat? Ha nem engedheted meg magadnak, hogy akár rövid időre is kiessen a szolgáltatás, akkor válassz SybellNet internet csomagjainkból. Nagy és szimmetrikus sávszélességet, magas rendelkezésre állást, folyamatosan ellenőrzést és azonnali hibajavítást biztosítunk. Szuperhőseink segítenek vezetékes,- vagy vezeték nélküli informatikai hálózatok kiépítésében, bővítésében, módosításában vagy modernizálásában. Meglévő hálózatok esetén a hálózati hibák és a teljesítmény problémák javítását is elvégzik. Gyors és megbízható internetre vágysz? Kérd ingyenes felmérésünket!

Internet és bérelt vonalas csomagok

 Havi díj (1 éves hűségidőnél)Havi díj (2 éves hűségidőnél)Havi díj (3 éves hűségidőnél)
Sybellnet 5 5/5 Mbps 10.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (1 éves hűségidőnél) 8.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (2 éves hűségidőnél) 6.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (3 éves hűségidőnél)
Belföldi sávszélesség garancia: 1,25/1,25 Mbps
Sybellnet 10 10/10 Mbps 16.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (1 éves hűségidőnél) 14.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (2 éves hűségidőnél) 12.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (3 éves hűségidőnél)
Belföldi sávszélesség garancia: 2,5/2,5 Mbps
Sybellnet 14 14/14 Mbps 18.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (1 éves hűségidőnél) 16.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (2 éves hűségidőnél) 14.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (3 éves hűségidőnél)
Belföldi sávszélesség garancia: 3,5/3,5 Mbps
Sybellnet 16 16/16 Mbps 20.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (1 éves hűségidőnél) 18.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (2 éves hűségidőnél) 16.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (3 éves hűségidőnél)
Belföldi sávszélesség garancia: 4/4 Mbps
Sybellnet 20 20/20 Mbps 22.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (1 éves hűségidőnél) 20.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (2 éves hűségidőnél) 18.900 Ft/hó Megrendelem » Havi díj (3 éves hűségidőnél)
Belföldi sávszélesség garancia: 5/5 Mbps

Hogyan rendelhetsz?

INTERNET CSOMAGOK A SYBELLTŐL

1. Találd meg Válaszd ki a megfelelő internet csomagot.

1. Találd megVálaszd ki a megfelelő internet csomagot.

2. Regisztrálj A megrendeléshez regisztrálj adataiddal rendszerünkbe.

2. RegisztráljA megrendeléshez regisztrálj adataiddal rendszerünkbe.

3. Egyeztessünk Szuperhőseink felveszik veled a kapcsolatot, és felmérik, hogy lehetséges-e a telepítés.

3. EgyeztessünkSzuperhőseink felveszik veled a kapcsolatot, és felmérik, hogy lehetséges-e a telepítés.

4. Használd Telepítés után már használhatod is internet szolgáltatásunkat.

4. HasználdTelepítés után már használhatod is internet szolgáltatásunkat.

Wifi és fizikai hálózat építés

Wifi és fizikai hálózat építés

Szuperhőseink rajonganak az új küldetésekért, ezért teljes erőbedobással végzik új vezetékes,- és vezeték nélküli hálózatok kiépítését. A küldetés igényfelméréssel, tervezéssel és felkészüléssel kezdődik, ezt követi a kivitelezés, megvalósítás, és végül a rendszer dokumentálása. Szeretjük a különleges feladatokat, ezért a már meglévő rosszul működő vagy lassú hálózatot is szívesen helyreállítjuk. Több szerverrel rendelkező ügyfeleink számára teljes körű hálózati rack szekrényes telepítéseket végzünk, több éves tapasztalattal, biztonságos módszerrel. Ha kell, az átláthatatlan „káoszból” rendet varázsolunk. Minden küldetésünkre garanciát vállalunk!

Részletekért keresd ügyfélszolgálatunkat »

Vezetékes és vezeték nélküli hálózat építés

Ingyenes felmérés Ingyenesen felmérjük igényeidet, majd a pontos tervezés után átadjuk neked ajánlatunkat és munkatervünket, határidőkkel kiegészítve.

Ingyenes felmérésIngyenesen felmérjük igényeidet, majd a pontos tervezés után átadjuk neked ajánlatunkat és munkatervünket, határidőkkel kiegészítve.

Esztétikus megoldások  Nem csak minőségi eszközöket használunk és profin tervezünk, de figyelünk az igényes kivitelezésre is. A hálózati kábeleket rendszerezzük és esztétikusan elvezetjük.

Esztétikus megoldások Nem csak minőségi eszközöket használunk és profin tervezünk, de figyelünk az igényes kivitelezésre is. A hálózati kábeleket rendszerezzük és esztétikusan elvezetjük.

Egyedi igényekre szabás  A tervezés során figyelembe vesszük, hogy a fali csatlakozók és kábelek elvezetése személyre szabottan kerüljön kialakításra.

Egyedi igényekre szabás A tervezés során figyelembe vesszük, hogy a fali csatlakozók és kábelek elvezetése személyre szabottan kerüljön kialakításra.

Munkaidőn kívüli kivitelezés Szuperhőseink szükség esetén a kivitelezést munkaidőn kívül vagy hétvégén végzik el.

Munkaidőn kívüli kivitelezésSzuperhőseink szükség esetén a kivitelezést munkaidőn kívül vagy hétvégén végzik el.


Sybell Times

BLOG A TITKOS PROJEKTEKRŐL, KÜLDETÉSEKRŐL

Miért fontos a tárhely rendszeres biztonsági mentése?

A rendszeres biztonsági mentés legalább annyira nélkülözhetetlen egy weboldal esetén, mint a jelszavas védelem. Nem csak a váratlan rendszerhibák előállása során jelent...

Elolvasom »
Megosztott tárhely vs. VPS-hosting. Mi a különbség?
#IT Tippek

Megosztott tárhely vs. VPS-hosting. Mi a különbség?

Tárhelyet keresünk weboldalunknak, de nem tudunk kiigazodni az interneten fellelhető megannyi szolgáltató ajánlatai között? Először is érdemes eldöntenünk, mely vállalkozásunknak milyen jellegű...

Elolvasom »
Mi az a tárhely sávszélesség és miért fontos vele számolnunk?
#IT Hírek

Mi az a tárhely sávszélesség és miért fontos vele számolnunk?

Tárhelyünk sávszélessége alapján megállapíthatjuk, hogy honlapunk egy hónapban milyen mértékű forgalom lebonyolítására képes és milyen mennyiségű klienst tud egyszerre kiszolgálni. Röviden és...

Elolvasom »

Rólunk mondták

  • 7 éve kötöttünk szerződést és azóta is elégedett ügyfelei vagyunk a Sybell-nek. Mindig pontos, szakmailag felkészült, felelősségteljes hozzáállást tapasztaltunk. Egy cég igazi ereje a bajban domborodik ki igazán. Ezt egy szélsőséges esetben tapasztaltunk meg és azóta is hálásak vagyunk, hogy éjjelt-hétvégét nem sajnálva oldották meg a gondunkat. Külön kiemelnénk, hogy a cégek nagy része elsőre nagyon jól dolgozik, de idővel kisebb-nagyobb problémák miatt kell más szolgáltatót keresni. A Sybell az a kivétel, ahol ez nem történt meg.

    Fórpintér Zoltán, ÜgyvezetőDigitalplus Bt.

  • Nagyon köszönjük odaadó munkájukat. Külön öröm számunkra, hogy mióta Önök kitűnően elvégzik a feladataikat, azóta cégünk számítástechnikai hátterét szinte észre sem lehet venni, holott azelőtt minden nap, minden reggel csak a problémák tornyosultak elénk a kollégák részéről.

    Ma már, több mint 1,5 év együttműködés után nagyon örülünk annak, hogy egymásra találtunk és kölcsönös megelégedéssel gondolhatunk vissza az elmúlt időszakra.

    Szabó Tivadar, ügyvezetőMátra Diagnosztika Kft.

Kérdése van?

Lépjünk kapcsolatba!

Kérj tőlünk visszahívást vagy írj nekünk e-mailt! Kérlek, kattints a legmegfelelőbb lehetőségre.

Kérjen tőlünk visszahívást!

Adja meg nevét és telefonszámát és mi a lehető leghamarabb (hétköznaponként 9:00–17:00-ig) visszahívjuk Önt.


<